Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett, 30 körüli férfiak, melyik lányt választanátok kapcsolatra?
Kíváncsi vagyok a válaszaitokra!
A) Diplomás, nyelveket beszélő, stabil egzisztenciával rendelkező, külsőleg átlagos, nem sminkeli magát, teljesen natúr.
B) Érettségivel rendelkező, egyszerűbb munkát végez (pl.eladó, kozmetikus), külsőleg mindig tip-top, a többi lány irigykedik rá a szépsége miatt.
A férfiak a szép (kikent) és buta nőket szeretik.
Krogatni.
Feleségnek, akivel lehet tervezni (és aki felfogja, amit makognak neki), a szolid diplomást.
Ez 2 általános leírás.
Egy kapcsolatban mindenki változik.
A külsőnél az a lényeg, hogy amikor reggel felébred mellettem az ágyban akkor is ő legyen a szívem csücske.
Szóval én mindkettőt megismerném és 2-3 együtt töltött nap után mondanék véleményt.
Én diplomás, nyelveket beszélő lány vagyok, és ez a kérdés akkora értelmetlenség :D
Nálunk egyetemen elég sok lány volt, aki nagyon adott magára, sminkelt, csinosan öltözött. Ellenben sok "eladót" ismerek, aki habár alacsony végzettségű, nem igényes a külsejére egyáltalán.
Mellesleg én is dolgoztam pénztárosként, meg még alacsonyabb rendű munkakörökben is, hoppá, akkor most mi van?
Ráadásul a "diplomás" meg a "stabil egzisztenciával rendelkező" kifejezések nem minden esetben szoktak találkozni egy mondaton belül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!