Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy meg az atlag nok is szelektalnak meret szerint ?

Figyelt kérdés

Az en egyeni sajat tapasztalatom szerint mind penisz, mind penztarca meretek szerint nagyok az elvarasaik az atlag noknek is.

De miert ?

2021. márc. 22. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
89%
#50 Nem mindegy az neked, te meg egy másik kérdésnél kifejtetted, hogy 25 éves lányokat kapsz meg... :-) Ha egy ilyen buta troll válogathat a nők között, akkor egy telt nő is válogathat, nem?
2021. márc. 30. 20:49
 52/71 anonim ***** válasza:
80%

46#

A stílusoddal gondok vannak.Jobbanmondva a kapcsolatmegközelítésed egy kicsit enyhén szólva egy alá, fölé rendelt viszonyt feltételez.

Szerencsére nem találkoztam ilyennel, és most sem ilyen társam van.

Megbecsüljük és tiszteljük egymást egyenrangú partnerként.

2021. márc. 30. 21:29
 53/71 anonim ***** válasza:
89%

Megbecsülöm, tisztelem, szeretem.

Ettől még nem változik a tény, bármikor talalok, bármennyi férfit. Forditva ugyanez nincs igy.

2021. márc. 30. 22:49
 54/71 anonim ***** válasza:
5%

53#

Folytathatnánk sokáig ezt az elmélkedést. És mire mész vele? Semmire. Egyvalakivel vagy 9 éve. Tehát számodra semmi pluszt nem hoz ilyen értelemben.

Aztán ha azt mondom hogy a mennyiség kevésbe fontos, inkább a minőség, nem hinném hogy tévedek! Lehet te több férfit találsz, de ez nem feltétlenül előny.Én a magam részéről a "kevesebb" nővel is szépen elboldogultam. Nem voltak gondjaim, és elégedett vagyok.Van aki meg a sok(bármennyi, hogy a szavaiddal éljek) férfi választék ellenére is mellényúl/t.

2021. márc. 30. 23:07
 55/71 anonim ***** válasza:
91%

Nekem még egy nő se mérte meg a farkamat, főleg nem ismerkedés közben.

Kettő társkeresős érdeklődött illetlenül a keresetem iránt.

Ezek rövid, húszperces búcsúrandik maradtak.

De elég kevés időt éltem magányosan.

65 f.

2021. márc. 30. 23:36
 56/71 anonim ***** válasza:
11%
51-es, honnan tudod, hogy mit írok máshova, csak nem kémkedsz utánam?
2021. márc. 31. 00:07
 57/71 anonim ***** válasza:
79%
Onnan, hogy kiírod a felhasználóneved és véletlenül pont most voltam annál a kérdésnél, mert én is hozzászóltam és láttam a neved. Ne reménykedj, nincsenek rajongóid és zaklatóid ezen az oldalon (sem).
2021. márc. 31. 09:21
 58/71 anonim ***** válasza:
70%
Ja persze véletlenül, remélem este nem leskelődsz a fürdőszobám ablaka előtt...
2021. márc. 31. 14:00
 59/71 anonim ***** válasza:
71%
Na jó, most már bevallom, rád vagyok izgulva és a fürdőszobád ablaka előtt szoktam leskelődni. Lebuktam! Nem tehetek róla, elementáris vonzerővel rendelkezel.
2021. márc. 31. 14:52
 60/71 anonim ***** válasza:
15%
56-os remélem nő vagy.
2021. márc. 31. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!