Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy meg az atlag nok is szelektalnak meret szerint ?
Az en egyeni sajat tapasztalatom szerint mind penisz, mind penztarca meretek szerint nagyok az elvarasaik az atlag noknek is.
De miert ?
46#
A stílusoddal gondok vannak.Jobbanmondva a kapcsolatmegközelítésed egy kicsit enyhén szólva egy alá, fölé rendelt viszonyt feltételez.
Szerencsére nem találkoztam ilyennel, és most sem ilyen társam van.
Megbecsüljük és tiszteljük egymást egyenrangú partnerként.
Megbecsülöm, tisztelem, szeretem.
Ettől még nem változik a tény, bármikor talalok, bármennyi férfit. Forditva ugyanez nincs igy.
53#
Folytathatnánk sokáig ezt az elmélkedést. És mire mész vele? Semmire. Egyvalakivel vagy 9 éve. Tehát számodra semmi pluszt nem hoz ilyen értelemben.
Aztán ha azt mondom hogy a mennyiség kevésbe fontos, inkább a minőség, nem hinném hogy tévedek! Lehet te több férfit találsz, de ez nem feltétlenül előny.Én a magam részéről a "kevesebb" nővel is szépen elboldogultam. Nem voltak gondjaim, és elégedett vagyok.Van aki meg a sok(bármennyi, hogy a szavaiddal éljek) férfi választék ellenére is mellényúl/t.
Nekem még egy nő se mérte meg a farkamat, főleg nem ismerkedés közben.
Kettő társkeresős érdeklődött illetlenül a keresetem iránt.
Ezek rövid, húszperces búcsúrandik maradtak.
De elég kevés időt éltem magányosan.
65 f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!