Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy meg az atlag nok is szelektalnak meret szerint ?
Figyelt kérdés
Az en egyeni sajat tapasztalatom szerint mind penisz, mind penztarca meretek szerint nagyok az elvarasaik az atlag noknek is.
De miert ?
2021. márc. 22. 20:46
41/71 A kérdező kommentje:
Mint peldaul mibol szurod le a kis farok meretet ?
2021. márc. 25. 20:57
42/71 anonim válasza:
Online? Leginkább megkérdezem, úgy alakul a beszelgetés. (Általaban ugy alakul)
43/71 A kérdező kommentje:
Es ha nem 18+ a meret mar ejted is ? :D
2021. márc. 26. 07:44
44/71 anonim válasza:
Már férjhez mentem, uh. nem érint a randizos nyavalya, de igen, nálam számit a méret. Ja és az egzisztencia is. Azt sem tagadom. Nem mentem volna csóró férfihez.
45/71 A kérdező kommentje:
Es te mit nyujtasz a ferjednek cserebe ? :)
2021. márc. 26. 07:54
46/71 anonim válasza:
Nem tudom. 9 eve valamiért velem van. De amúgy Nőkent bármikor talalok ezer férfit, forditva nincs igy.
47/71 anonim válasza:
46: Kíváncsi lennék a férjed mit szólna, hogy ilyeneket írogatsz a háta mögött. Helyből ledegradáltad azzal, hogy ő nem kapna helyetted ezer másikat. Szegény, szerintem azt sem tudja kit vett el valójában.
48/71 anonim válasza:
Igen...9 év alatt nem jött rá....
49/71 anonim válasza:
Sajnos igazan van! Ez minden férfire és nőre igaz. Egy értékes nő, akármikor talal FÉRFIT, ellenben egy pasi, sokkal nehezebben kap Nőt, hiába átlag feletti az élet valamely területén.
50/71 anonim válasza:
31-es. Eszem megáll, még a dagik is válogathatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!