Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ti meret szerint szelektaltok szexpartner valasztas eseten ?
Csak a gyakoris pasik hiszik ezt...
De abban biztos lehetsz, hogy azokat a pasikat kerüljük, akik a saját farkuk méretével vannak elfoglalva állandóan.
3-as:
Azért, mert:
1. Ha nem vonz külsőleg a pasi, pl. egy 120 kilós disznó, akkor legyen bármekkora farka, nem fekszem le vele.
2. Ha a személyisége gerinctelen féreghez hajaz, akkor sem fogom ágyba csalni. A külső fontos szexkapcsolatba, de nem minden.
3. Férfias kicsinyesség, egymás előtti felvágósság a farokméregetés. Tök mindegy mekkora ha nem tudod használni.
Hidd el, nem kell nekem egy 20+-os pöcs, aki csak bökdösi a méhszájam.
4. A vastagság többet számít. De személy szerint nem találkoztam még olyan vékony cerkával, amivel nem lehetett volna a maximálisat kihozni.
Nem. Ami számít: legyen vonzó számomra az egész ember (ezt ruhában meg tudom mondani), legyen igényes, normális, tisztelje az akaratomat és az igényeimet (tehát se egy erőszakos állat, se egy önző dög ne legyen), felelősségteljes (pl. hajlandó legyen gumit húzni...), érett (nem szalad elújságolni a szexuális életünket az egész városnak), és passzoljanak az igényeink az ágyban.
Nem a farokméret számít, hanem, hogy mit csinàl az ágyban, odafigyel-e rám is, nyitott-e, képes-e változtatni, ha valami nem működik, vagy csökönyösen csak azt csinálja, ami neki jó vagy ami szerinte “működik a nőknél”, stb stb.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos van még.
8:
Ok. Szerencse, hogy jobban ismersz minket 🤷🏻♀️ akkor pedig minek kérdeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!