Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy meg az atlag nok is szelektalnak meret
szerint ?
Figyelt kérdés
Az en egyeni sajat tapasztalatom szerint mind penisz, mind penztarca meretek szerint nagyok az elvarasaik az atlag noknek is.
Sőt, én még magasság szerint is, ha már a méretekkel jössz. Na, erre varrjál gombot! :D
2021. márc. 22. 21:48
12/71 anonim válasza:
Én mindig azt szoktam mondani, hogy akkor ketten maradunk egyedül. És meg lehet nézni, hogy ezeknek a nőknek nagyrésze 2 év múlva is ugyanúgy társkeresőn várja a sültgalambot.
2021. márc. 22. 21:53
13/71 anonim válasza:
Ha ez szerinted így működik, akkor az lenne a logikus, hogy átlag alatti pénisszel és pénztárcával átlag alatti nőknél próbálkozol, nem? Akkor miért is érdekel, hogy az átlagos nők mi alapján válogatnak?🤔
2021. márc. 22. 21:59
14/71 anonim válasza:
Nem értem..... Miért valasszak, egy csóró, átlag alatti férfit, ha valaszthatok, kedves, jó egzisztenciával renselkező, jól kinéző férfit is?
2021. márc. 22. 22:12
15/71 anonim válasza:
Amiért a boltban sem veszem meg az ananászkrémmel töltött csokit ha egyszer sosem esett jól, hanem inkább jöjjön egy kapucíner szelet gyorssegélyként (vagy az sem), ha nagyon majd' meghalok egy kis csokiért, amúgy meg nézelődök még kitartóan, és csak remélni tudom, hogy nem az volt a város utolsó egészmogyorós milkája, amit egy lány evett előttem az utcán.:)
Legrosszabb esetben leszokom az édességről, de az is megtörténhet, hogy olyat fedezek fel, amilyet korábban sosem próbáltam, és az lesz onnantól a legnagyobb kedvenc.
De olyan, amilyen nem ízlett korábban, nekem már nem kéne csak azért, hogy "valami legyen".
2021. márc. 22. 23:04
16/71 anonim válasza:
Egy férfinak 3 mérete van, ami fontos, hogy nagy legyen. A magassága, a farka és a fizetése. Ezek adják úgymond azt az értékét, ami a nőknek számít. Ebből kettőn nem tudsz változtatni. Ha neked ez a 3 méreted csak átlagos, akkor megszívtad. Az átlagos nőkre van kereslet átlag feletti férfiak részéről is ezért persze, hogy válogatni fognak ezek alapján. Amelyik nőnek meg az olyan apróságok is számítanak, (ők vannak a legkevesebben) mint a személyiséged, stb, na ők kelnek el a leginkább, mert mindenki őket akarja.
2021. márc. 22. 23:12
17/71 anonim válasza:
Neked se kéne egy igénytelen dagadt nő vagy lapos mellű stb. Naugye
2021. márc. 22. 23:32
18/71 anonim válasza:
"Egy férfinak 3 mérete van, ami fontos, hogy nagy legyen. A magassága, a farka és a fizetése. Ezek adják úgymond azt az értékét, ami a nőknek számít." Anyudnak melyik számított?
2021. márc. 23. 00:48
19/71 anonim válasza:
A te egyeni,saját tapasztalatod xart se ér!
Egy senki vagy.Nem vagy sem mérce,sem szempont semmire.
2021. márc. 23. 06:35
20/71 anonim válasza:
#18 Neki nem ezek számítottak. Ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy nem minden nőnél ezek számítanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!