Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne a gondolkodásuk szerint szelektálni a férfiakat? Maradna egyáltalán valaki?
Én személy szerint egy nőnek sem mondtam, hogy mind felszínes, üresfejű, érdektelen, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Nem igazán értem, hogy mit vársz erre a kérdésre(hacsak nem azt, hogy fröcsögjenek páran - erre elég jó eséllyel pályázol). A válasz a kérdésedre 42.
#2 Az itteni kérdések és való életbeli tapasztalatok alapján azt látom, hogy a párkereső férfiak többsége ilyen mentalitással rendelkezik. Csak érdekelne, hogy maradt-e még olyan, aki nem ilyen gondolkodású és nem foglalt.
#3 Ja, igen, a "bezzeg a nőzés" is kizáró tényező.
3-as vagyok.
Igen igazad van, sok a hülye férfi. De sok a hülye nô is.
Te miért csak a férfiakat szeretnéd szelektálni?
Jó ötlet lenne a gondolkodásuk szerint szelektálni a nőket? Maradna egyáltalán valaki?
Gondolkodás alatt azt értem, hogy pl. nem úgy áll a ffiakhoz, hogy mind felszínes, üresfejű, érdektelen. Nem arról panaszkodik egész nap, hogy hová tűntek a normális pasik, hanem próbálja megismerni a másikat mélyebben, ahelyett, hogy az első tapasztalatokból, benyomásokból ítélkezne. Nincs eltelve magával, hogy ő mennyire rendes, érdekes, hanem tisztában van a saját gyengeségeivel, korlátaival is. Nem támaszt olyan elvárásokat a másik felé, amiket reálisan nézve saját maga sem teljesít. Ha ilyen dolgok alapján szelektálnám a nőket, mennyien maradnának vajon? semennyien!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!