Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi állás a párom nélkül. Jó ötlet?
Felajánlottak egy nagyon jó állást,4 hónapot kellene kint maradnom Ausztriában,de egyedül.
Nem vagyunk házasok,viszont régóta együtt vagyunk,pontosabban 4 éve.
Persze,ez kihagyhatatlan ajánlat,de amúgy is olyan nagy honvágyam van,nem merem ezt a lépést megtenni,és nem is tudom jó ötlet e lenne..
Ti élnétek a lehetőséggel,vagy inkább maradjak itt és majd lesz valami más munka?..
hát vele beszéld meg, hogy ő mit szólna
de 4 éves kapcsolatnál 4 hónapos távkapcsolat simán működhet
A 4 hónap az semmi. Van Skype és Ausztria egy köpésnyire van , simán meglátogathatjátok egymást, ha akarjátok.
Én a helyedben elvállalnám, gondolom nem kis pénzről lenne szó.
4 hónapot simán ki lehet bírni, csak akarni kell.
Pláne, hogy már ennyi ideje vagytok együtt.
Mondjuk, ha ennyire félsz itthon hagyni erre a kis időre, akkor úgy gondolom, hogy ennyi idő után sem vagy biztos a kapcsolatototkban.
Tudod erre is áll a mondás, a nagy szél a kis tüzet kioltja, a nagyokat meg méginkább feléleszti, táplája.
Azaz, ha ennyit nem bír ki a kapcsolat akkor kár is erőltetni.
a másik: "amúgy is nagy honvágyam van" - hogy lehet honvágyad, ha el se mentél??? Ha szimplán félsz a dologtól akkor ne takarózz a pároddal.
4.ikek: igen, tudom, 4 év év után léptem le 6 hónapra Angliába , és túlélte a kapcsolatunk, ennek 5 éve :P
3. voltam.
Dolgoztam majd' 1000 km-re a családomtól, kb 5 évig!
Ki lehet bírni! De nekem (f) borzalmas szexhiányom volt!
pff, azért kedves nyolcas, azért ez durva,
kicsit overly attached girlfriend/boyfriend, mémnek vicces, társnak nem.
Hát azért annyira közel nincs,én Szerbiában élek,nem éppen tudnánk találkozgatni,hiszen neki is állása van.
Persze,én is úgy vagyok vele,hogy meg kell ragadni a lehetőséget,biztosan megvár a barátom.
De tudom,hogy honvágyam van,mert már voltam Magyarországon is egy ideig,és nagyon hiányoztak a szüleim és a barátom is. Amúgy 19 éves vagyok.
Igaz,ez nem nagyon dolog,csak 4 hónap,dehát akkor is..
Bár igaz,van Skype,meglehet oldani,persze..
Nem kis összegről volna szó,szakács lennék egy szállodában és elég jól keresnék 4 hónap alatt,az is biztos.
Csak utálom,hogy mindenki azt mondja,hogy úgy tegyek,ahogyan jónak látom..és ez nehéz,mivel éppen ezért kérek tanácsot,mert nem tudom mi a jó. De szerintem ki kell próbálni,ha nem megy,elvégre haza is jöhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!