Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne a gondolkodásuk szerint szelektálni a férfiakat? Maradna egyáltalán valaki?
"Egy szóval nem állítottam, hogy az összes ilyen"
Persze, még véletlenül se ezt sugallja a kérdésedben feltett két "költői" kérdésed:
- Maradna egyáltalán valaki?
- Ha ilyen dolgok alapján szelektálnám a férfiakat, mennyien maradnának vajon?
Szóval ne akard már hülyének nézni azokat, akik pontosan mögé látnak a cinikus szövegednek...ezek pont azt sugallják, hogy szerinted mind ilyen, vagy csak nagyon-nagyon kevés kivétel van...
ugyanezt látom fordítva
a nők annyira üresek érdektelenek hogy mind1 kifekszik mellettem,csak jó segge és szép arca legyen ^^ úgyse tudom másra elviselni
de esélyt mindig adok,bemutatkozzon az életképes verzió.
inkább az gondolkozz el hol van a te szinted :) mielőtt másokra vádaskodsz
És kit érdekel, hogy az ilyeneket nem akarod, heee? Nem értem mit akarsz a kérdéseddel, ha az ilyenek nem tetszenek akkkor kikerülöd őket és kész! Te magad írod, hogy nem mindre gondolsz, akkor válogass a többi közül.
Ez olyan mintha feltettem volna egy kérdést, hogy nekem nem jönnek be a barna hajú nők és ezentúl a szőkékből szelektálok, éééés??? Ez egy kérdés?
Vagy most akkor mit vársz milyen választ, nem nem marad senki, ha így válogatsz akkor mind kiesik a kalapból, mind pont olyan, hogy neked nem felel meg, na! Egyse marad!
ez is csak nyávog mert nem jut neki pasi,és nem magába keresi a hibát :D nem szelektálni kell fejlődni,neked még van hova
akárki ki kiírhatta volna fordítva is de ezt már nem fogja fel valószínű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!