Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy meg az atlag nok is szelektalnak meret szerint ?

Figyelt kérdés

Az en egyeni sajat tapasztalatom szerint mind penisz, mind penztarca meretek szerint nagyok az elvarasaik az atlag noknek is.

De miert ?

2021. márc. 22. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
93%

Akkor kérdezem, hogy ha egy nő átlagos (gondolom, ezt külsőre, fizetésre érted) akkor nem is lehet preferenciája neki? Mi van, ha egy átlag feletti bombázónak fáj nagy mérettel és az átlagos, nem túl nagyot szereti, és mi van, ha egy átlagos Julcsa simán benyeli a húsz centiset, mint kacsa a nokedlit? Akkor legyen mindkét lány boldogtalan, a bombázónak fájjon, a Julcsa meg ne érezzen semmit, mert az egyik szép a másik nem?

És állítólag a hímneműek logikus lények.....

A párválasztás nem ilyen paraméterek mentén működik. Kihez mi passzol méretben, vagy mennyire fontos számára a szex. Ami a pénztárcádat illeti, azon még talán dolgozni is tudnál.

2021. márc. 23. 07:54
 22/71 A kérdező kommentje:

En

182 cm magas

15cm meret

400e fizu

Atlag kulso sportosan

Milyen not erdemlek ?

2021. márc. 23. 08:37
 23/71 anonim ***** válasza:
89%
Semmilyet, mert ostoba vagy, és azt hiszed a párkapcsolat érdemek mentén működik. Én egy 170 magas pasit szeretek, aki 250 körül keres Pestem.
2021. márc. 23. 08:40
 24/71 A kérdező kommentje:
De te valoszinuleg nem vagy atlagos kinezetu..
2021. márc. 23. 08:58
 25/71 anonim ***** válasza:
87%

Érdemelni semmit, a nők nem járnak, mint valami nyeremény. Ha elégszer próbálkozol és van egy vonzó személyiséged, akkor meg lesz olyan, akivel kölcsönösen egymást választjátok.

Bár.. a te belsőd az írásaid alapján elég csömöllet lehet.

2021. márc. 23. 09:00
 26/71 anonim ***** válasza:
7%
#21 Meg lehet nézni a legtöbb kapcsolatot. Nem úgy néznek ki, mint akik annyira figyelembe veszik a belsőt.
2021. márc. 23. 09:19
 27/71 A kérdező kommentje:
#25: Faj, hogy nem vagy atlagos kinezetu no ? Gondolom te is szeretnel valogatni, de nem teheted meg. :)
2021. márc. 23. 09:40
 28/71 anonim ***** válasza:
6%
Hogy behaluzta hogy összeállt egy gnómmal aki még csóró is. Van az a hülye aki elhiszi ezt?
2021. márc. 23. 09:43
 29/71 anonim ***** válasza:
87%

#24 Én átlagosnak tartom magam. Viszont nem azt írtam le, hogy milyen jutott, hanem, hogy milyet szeretek. :-) Utasítottam már el magas, gazdag, helyes pasit nem is egyet. Mind a fejemhez vágta, hogy túl magasra teszem a mércét, pedig nem. Az a baj veled, hogy azt hiszed, mint azok az ostoba fajankók is hogy egy pasi bármivel is jobb, ha magas, vagy sokat keres vagy nagy a farka.

Valójában sok nőnek a jellem, intelligencia, értékrend a fontos. De ezek a kifejezések a számodra nem jelentenek semmit, nyilván. Nézd meg, milyen gyerek vagy, azzal égeted magad, hogy aki nem ért veled egyet, az szerinted még az átlagos szintet sem üti meg. A valóság meg az, hogy mi válogathatunk és olyat választunk, aki nekünk bejön. És lehet, hogy ez az illető nálad alacsonyabb vagy nem keres olyan jól, de hogy nálad értelmesebb és normálisabb, az tuti biztos, és hidd el, sokaknak ez is szempont. További jó gyűlölködést és önsorsrontást. Ja, amúgy pontosan azt kapod a nőktől, akikre a nyálad csorgatod, amit megérdemelsz, amilyen te vagy másokkal. Csak úgy mondom.

2021. márc. 23. 10:56
 30/71 anonim ***** válasza:
79%
Haha, szeretnéd te csak, hogy én átlag alatti legyek, de sajna tévedsz. :D Egyébként szoktam is válogatni, pont emiatt mondom, hogy te szart sem érsz. :D 0 használható belső tulajdonság, arrogancia az van, meg hogy azt hiszed, hogy a pénzedtől meg a magasságodtól leszel ember pedig nem.
2021. márc. 23. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!