Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a valentin nap! Nem irritál titeket, hogy van egy ünnep ami eszetekbe juttatja, hogy még mindig szinglik vagytok?
Tudod, csak az jár ide panaszkodni, akinek problémája van.
Itt javarészt csak a rossz oldalát látod a dolgoknak. Az én kapcsolatom például szuper, arról meg minek kérdést kiírni?
Amúgy az sokat elmond rólad ez a "megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is" gondolatmenet. Te nem érzed egy kicsit sem cikinek?
Ember, minimum hétmillió évnyi sikeres evolúciós folyamat eredménye vagy (és itt most az emberek megjelenésétől számoltam, de mehettem volna még korábbra is)
Viselkedj már úgy.
"Ember, minimum hétmillió évnyi sikeres evolúciós folyamat eredménye vagy..."
Kár hogy ez a modern társadalommal összeomlott: nincs már kiválasztódás generációk óta, meg is látszik ez az emberiségen, nem kell itt csodának nézni az emberi fajt.
Amúgy sem evvel kéne oltanod azt aki 5 éves gyerekként viselkedik, lehet tényleg kölyök a srác.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!