Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a valentin nap! Nem irritál titeket, hogy van egy ünnep ami eszetekbe juttatja, hogy még mindig szinglik vagytok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 12:58
41/64 A kérdező kommentje:
39, Magányos embereken gúnyolódni nem menő. Majd egyszer te is kerülsz ilyen helyzetbe, vagy már lehet abban is vagy?
2021. febr. 11. 13:32
42/64 anonim válasza:
Kérlek, menj el a rendőrségre ezzel! Biztos unalmas lehet ott bent, hadd röhögjenek egy jót! :)
43/64 A kérdező kommentje:
Jól van most már senki ne kommenteljen ide, menjetek más kérdés alá.
2021. febr. 11. 13:33
44/64 anonim válasza:
#39 vagyok
Nemt'om, most költöztem össze a párommal, nem úgy tűnik hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni.
Amúgy meg demiszexuális vagyok, szingliként pont az utolsó gondolatom a párkapcsolat.
45/64 anonim válasza:
Szerelmeseket szidni nem menő.
46/64 anonim válasza:
Másokat rendőrséggel fenyegetni nem menő.
48/64 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező?
A szüleid tudnak róla hogy gyakorizol? Majd ők megvigasztalnak ha megbántottak nem kell félni!
49/64 anonim válasza:
A kerdezo kicsit incel... De nem baj, majd anyukától kerjel par puszit es egy fejsimit.
50/64 anonim válasza:
Tudod hány pár nem is tartja?
Mi sem tartjuk a párommal, sosem veszünk semmit, sőt a környezetemben nem is ismerek olyat, aki tartaná.
Nem a párok hibája, hogy a kereskedők épp ezzel a szlogennel akarják eladni, amijük van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!