Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a valentin nap! Nem irritál titeket, hogy van egy ünnep ami eszetekbe juttatja, hogy még mindig szinglik vagytok?
Van apák napja (június 20) és nemzetközi férfinap (november 19) is. Legalább tudd, hogy miről beszélsz.
Az év maradék 364 napjában nem tűnik fel a szingliséged?
Tehát aklpr szüntessük be az anyák napját is, mert az árváknak eszükbe juttatja, hogy elhunyt az édesanyjuk?
Szüntessük be a gyereknapot, mert a felnőtteknek eszükbe juttatja, hogy már nem gyerekek?
Inkább a saját életedet kéne rendbe tenned, nem másokéra irigykedni.
Nem. Nekem a valentin nap mindig egy jó ürügy volt a kedveskedésre. Az első valentin napot általános iskolában tartottam meg, amikor az osztálytársaim nagy többsége még nem keresett párt. Anyu, mama, papa és az osztálytársaim is kaptak egy-egy apró csokit.
Később is megtartottam ezt, akár volt párom akár nem. Valentin napon mindig kapnak az ismerőseim, szereteim valami kis apróságot, leginkább sütit. Ugyanezt kapja a párom is.
Nem érdekel ha más gyülöli ezt az ünnepet, nekem jó alkalom arra, hogy kedveskedjek a környezetemnek és más is érezze a törődést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!