Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a valentin nap! Nem irritál titeket, hogy van egy ünnep ami eszetekbe juttatja, hogy még mindig szinglik vagytok?
Nem, engem a szingli éveimben sem idegesített mások boldogsága. Attól nem lett volna jobb az életem, hogy mások sem boldogok (sőt inkább erőt merítettem belőle, hogy ha egy csomó ember megtalálja a párját, akkor miért pont én ne találnám meg - és így is lett).
Az meg a másik, hogy eléggé túlfújt ünnepnek tartom, tehát még örültem is, hogy megúszom.
Szingliként ugyanúgy megvettem boldogan a valentin-napi különleges sütiket, mert szimplán aranyosnak tartottam a kinézetét, meg finom is volt. A Túró Rudi is szívecskéket kap az ikonikus pöttyök helyett, szerintem jópofa.
15-én pedig akciós a csokii :D
Nem zavartak a szerelmes párok sosem. Az a típus, akik nyalják-falják egymást, most is zavarnak (együtt lakunk párommal) - az ilyet otthon kell csinálni. Egy puszi, egy csók oké, de azért ne másszanak egymás torkába.
De ennek a Valentin-naphoz semmi köze.
Miért irritálna egy marketingesek által kitalált értékesítő nap? Ugyanaz, mint a black friday, csak más a célcsoport.
Amúgy a társaddal meg minden nap kell foglalkozni, nem elég 1 nap lerendezni az éves adagot. Ez jobban zavar.
Én csak azon kamillázok, hogy itt ez az ünnep, és a párban lévő emberek ismeretlen emberektől kérnek tanácsot, hogy mit adjanak a párjuknak ajándékba, mintha mi ismernénk őket. Éretlen, hogy nem tudja mit szeret a párja.
Amugy ez is csak egy ünnep nem ez határozza meg a szerelmet.
55
Jaja. Mert, aki parban van n feltelten azert, mert o tokeletes lenne. Sokan azert vannak kapcsolatban, mert felnek egyedul lenni (tarsfuggo) es baromira nem ismeri a masikat. Vagy egybol osszejon az elso emberrel, aki szepeket mond ra.
Ugyanakkor, aki egyedul van, az nem biztos, hogy azert, mert nem kellene senkinek. Lehet csak azzal akar elkotelezodni, aki fontos szamara.
57 hajaj.
Nemreg itt egy kiscsaj azzal menozott, hogy 30 pasival volt mar es nem ertette miert fikazzuk, mert szerinte ez termeszetes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!