Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a valentin nap! Nem irritál titeket, hogy van egy ünnep ami eszetekbe juttatja, hogy még mindig szinglik vagytok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 12:58
21/64 anonim válasza:
Én csak szórakozok a magányodon és nyomorodon. :D
22/64 A kérdező kommentje:
Meg nem ilyenkor kéne csak törődni a másikkal, hanem minden nap.
2021. febr. 11. 13:22
23/64 anonim válasza:
Nem, mert egy barátnőmnek aznap van a szülinapja, így házibuli lesz. Amúgy sem érdekelne, hiszen az év összes napján szingli vagyok, miért akadjak rá egy napra?
24/64 A kérdező kommentje:
21, én is azon szórakozok, hogy te szórakozol az én magányomon és nyomoromon :D
2021. febr. 11. 13:23
25/64 anonim válasza:
Neked se most kéne idegeskedned, hanem minden nap.
26/64 anonim válasza:
Hát, figyelj... Szent Bálint nem csak a szerelmesek, hanem a lelkibetegek (és az epilepsziások, a teljesség igényével) védőszentje is, szóval ez a te napod is lesz :)
27/64 anonim válasza:
Aj, bevallotta, hogy magányos és nyomorult. Micsoda öngól.
28/64 A kérdező kommentje:
A normálisaknak köszi a válaszokat! A kőkemény trolloknak, meg gratula! Elértetek valamit az életbe!
2021. febr. 11. 13:24
29/64 anonim válasza:
20-te egy nagyon jó ember vagy, belőled még kéne több milliárd!
30/64 A kérdező kommentje:
Jó van nagyon okosak vagytok meg ek törlöm magam
2021. febr. 11. 13:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!