Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?
Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?
Mit kéne ezért nyújtani!
A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.
És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.
Ez lett a mai világ.
Nincs, mivel nem gyakorin picsogtam arról, hogy az összes férfi szemét, hanem ismerkedtem. Mármint bocsi, válogattam. Így találtam olyat, akivel hasonló a gondolkodásunk és az értékrendünk.
De ha férfigyűlölő lennék és megismerkedtem volna valamilyen csoda folytán egy pasival, aki hasonlít hozzám, így nőgyűlölő, mit csinálnánk egy kapcsolatban? Gyűlölnénk egymást?
De tudom, ezt nehéz megérteni, így leírom egyszerűen: nekem lett valakim, mert nő vagyok.
Mert nő vagy, akinek más dolga sincs, ha jól néz ki, csakhogy válogasson.
Nem kellene nő gyülölő lenni, ha az adott férfi kapna a nő által adta örökből. Ezt minden nő tudja. Megint csak a kifogás.
Amúgy nem értesz meg minket, kérdező.
Szerinted mennyire rossz az, mikor felsorakozik előtted 20 pasi, hogy mind téged akar, te meg nem tudsz választani? 15 kiesik, mert csúnya meg nincs feneke. A maradék 5-től kell kérni jövedelemigazolást. Mindegyiknek adni 5 percet, hogy lenyűgözzön. Aztán mi a vége? Az első okos, a második vicces, a harmadik romantikus, a negyedik ezermester, de az ötödiknek a legmagasabb a fizetése?
Azért nincs olyan nő, aki miután kiválasztotta az ötödiket, ne gondolna arra, hogy bárcsak humoros is lenne.
Nehéz nőnek lenni, de ezt te nem értheted.
Úgy-úgy! Hogy ezek a rohadék nők már inkább egymással foglalkoznak, mintsem a kérdezővel!
Nem. Ott más a gond. Akármit is gondoltok, minden nő tisztában van azzal, hogy jól esne egy férfinek az odaadása. Az egyik férfigyűlölő, a másik csak dilettáns módon eljátszik a gondolattal, a harmadik a pénzt keresi stb.
Végül mindig annak a férfinek van jó nője, akinek a zsebe is teli van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!