Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy ezt leírtam neki? 20f
1/17 anonim válasza:
Dehogy ciki!!!
Kérlek ne legyél buta mint én,mond el neki, harcolj érte,szeresd!!!
Gratulálok Neked bárcsak én is így tettem volna.. Lassan egy éve marom magam emiatt.
Cselekedj!!!
2017. aug. 22. 03:12
Nevetségesnek tartom, hogyha valaki elrángatja egy randira a haverját/barátnőjét. Nekem itt véget is ért volna a dolog, főleg, hogy a csajról süt az önbizalomhiány, ha még abból is azt hozta ki, hogy neked biztos jobban tetszik a barátnője, hogy azt kérted, kettesben találkozzatok.
2017. aug. 22. 08:11
3/17 A kérdező kommentje:
Hát nem randi volt,csak ilyen kisebb ismerkedés, "első találkozás". De akkor is ha egy személy tetszik akkor 3. személy nem létezik. Csak 2 esben megy jól.Max ha már jól ismerjük egymást de akkor sem fontos a 3. Aki csak azért van ott hogy legyen téma,és ne legyen még másodperc csend sem.Ami szép és jó de eltereli a koncentrációm a lányról.De télleg ahogy egy picit elhallgatunk jött hogy "jajj nem beszéltek semmit,csak én beszélek" stb.Nem tudtam figyelni a lányra,elégedetlen vagyok,nem tudom hogy lesz e folytatás. Most meg kicsit korainak érzem azt hogy szeretem,de hát lehet hogy ő pont azt várta hogy bevalljam.Na majd kiderül
4/17 A kérdező kommentje:
Na jólvan... látta de nem írt még. Várjak még ír vagy ha nem ír hagyjam örökre?
Ne hagyd! De azért nálad érdekesen alakulnak az érzelmek, hallod-e. :-)
€jfélkor szereted, 9:40-kor meg hagynád. Egy "szeretlek"-re egy randi után nem nagyon lehet mit válaszolni.
Inkább írd meg, hogy szeretnél vele kettesben randizni, meg azt is, mi tetszik neked benne. Arra már biztos válaszol.
2017. aug. 22. 10:20
A lényeg, hogy legyél őszinte! ^^ Mindig azt tedd, amit a szíved mond; soha ne játszadozz, épüljön a kapcsolat igazságra.
Ha nem válaszol és úgy érzed, keresned kell, keresd. Amíg egy határozott nemet nem kapsz, szerintem megéri próbálkozni.
2017. aug. 22. 10:23
Én nem értem, mire jók ezek a hősszerelmes, drámai vallomások az ennyire korai szakaszban. Megírtad neki, de mit vársz ettől? Ezzel belekényszeríted ŐT egy teljesen felesleges és túl korai döntési helyzetbe (akar-e tőled valamit vagy sem), és az összes ezemélyes felelősséget lerázod magadról. Innentől az ő dolga, nem? Végül is kényelmes, aztán amikor kihátrál, majd megy a sírás. Nem így kell ismerkedni.
És mi az, hogy szereted? Nem is ismered. Vonzódsz hozzá, megdugnád, ölelgetnéd, szagolgatnád, megismernéd, persze. De nem szereted, legalábbis nem őt, hanem csak egy róla kialakított, torz, idealizált képet.
Legyen inkább eszed.
2017. aug. 22. 10:31
8/17 A kérdező kommentje:
Oké akkor most mit írhatnék egy szeretlek után? Hogy levonjam róla felelősséget. Kérdeztem már amúgy hogy kettesben szeretne e. Az volt a válasz hogy majd valamikor. Pedig mindig keres és beszélget velem. Hogy kérjek tőle második esélyt? Most azért egy.kicsit megfojtom az üzeneteimmel.
Azért ha első találka után valaki leírná nekem, hogy szeret arra én se nagyon tudnék mit reagálni...
2017. aug. 22. 11:29
10/17 A kérdező kommentje:
Azt tettem amit a szívem mondott. A szívem megszakadt mikor el kellett búcsúznunk.Mondom vége van,ez nem jött össze. Szomorkodva mentem haza.Semmi nem történt és hiányérzetem van.Megcsókoltam volna de nem volt meg az adott helyzet.A körülmények sem a legjobbak voltak. Ráadásul a barátnőjére figyeltem mert be nem állt a szája meg még sorolhatnám.És lehet hogy soha többé nem láthatom újra.Most így másodikra látom a helyzetet hogy mi volt a rossz és hogy lenne jó legközelebb.Azért is érdemlek második esélyt.Amúgy egyáltalán nem megdugni akartam.Bennem az az ölelkezés is nagy érzelmeket keltett,sőt néha jobban esik egy szerelmi ölelés mint pl egy nyelves csók.Nagyon sz*r érzés mikor olyan jó volt vele/velük és már örökre elfelejtheted őket.A barátnője is jófej. De egy "randi" nem 3 személyről szól.
Kapcsolódó kérdések: