Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy ezt leírtam neki? 20f
Igen, lehet, hogy ennyi.
De mégis mit vártál? Mit lehet egy ilyen üzenetre reagálni? Azt, hogy ő is örömkönnyekkel küszködve bevallja, hogy szeret téged, és innentől fogva egy pár vagytok? Én nagyjából sejtem, hogy mi játszódott le benned (én is ilyen voltam régen), arra vagyok kíváncsi, hogy te gondolkodtál-e előtte egyáltalán, vagy legalább hogy most hogy látod. Szóval, a lány részéről szerinted milyen lehetséges reakciók vannak, amikor kap egy ilyen vallomást?
>A szívem azt súgta
Ez az egyik legsemmitmondóbb romantikus közhely. Nem a szíved súgta, hanem:
- át akartad nyomni rá a felelősséget
- kiskaput kerestél, amivel átugorhatod az ismerkedést és rögtön a párkapcsolatba léphetsz
- meg akartál kicsit szabadulni a feszültségtől, le akartad vezetni
- kanos vagy
- satöbbi.
Szóval a "szíved sugalmait" ezentúl először engedd át az agyad szűrőin. Segíteni fog.
Nem a kérdésre válaszoltál. A kérdés az volt, hogy szerinted mit reagálhat a lány egy ilyen üzenetre, milyen opciói vannak.
Hogy mit tehetsz? Először szerintem magadban kéne rendet rakni. Szerintem te azt akarod, hogy "valaki" szeressen és szeretni akarsz "valakit", de nem ezt a lányt. Te el akarsz érni bizonyos mérföldköveket (ölelés --> csók --> párkapcsolat/szex stb.), de ez nem kapcsolódik valós személyhez. Nem ismered a lányt, hanem idealizálod.
Úgyhogy próbálj arra törekedni, hogy valóban megismerd, hogy képes legyél felfedezni egy valódi embert és az ő valódi értékeit, és ezek iránt valódi vonzalmat érezz. Ne akard átugrani az ismerkedést, hanem éld meg, ez egy izgalmas, kellemes és igen fontos rész. Ha a megismerés motivál, akkor nem a hülye mérföldköveket fogod majd hajszolni, hanem jönnek maguktól, természetesen.
Hogy konkrétan most mit írj neki, nem tudom pontosan. Lehet, hogy elijesztetted. Ha sikerül feladni ezt az ostoba hősszerelmes hozzáállást, akkor talán próbáld meg neki kulturáltan megírni, hogy ezt elhamarkodtad, nagyon izgultál, szeretnéd folytatni és találkozni vele, rendesen megismerni stb.
Aztán ha legközelebb úgy érzed, hogy egy kis netes pötyögés meg 1 találkozó után szerelmes vagy, vágd szájon magad, verd ki, vegyél hideg zuhanyt, aztán gondold át még egyszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!