Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki hogy ezt leírtam neki? 20f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki hogy ezt leírtam neki? 20f

Figyelt kérdés
Egy lány akit 3 hónap netezés után,ma ismertem meg.Valamiért nem jött össze első talira,érzelmi ölelkezés volt.Nagyon sokat néztem. Külömben a barátnőjével volt velem talizni és a barátnőjének be nem áll a szája. Mi meg úgy lazán beszélgettünk.És jobban megismertem a barátnőjét mint őt. Ezt el is mondtam neki,mondtam ne haragudjon de ez az igazság. És hogy legközelebb 2 esben szeretnék vele. Akkor valamiért elkezdett szomorkodni hogy ő nem fontos meg hogy a barátnője akkor jobb bla bla bla... mondom neem... Most olyan érzésem van hogy nagyon hiányzik,hiányzik az ölelése,a jelenléte,hiánynak érzem hogy nem beszéltünk eleget,nem tudtam közel kerülni hozzá.Oké ültünk egymás mellett meg átkaroltam de áh.A barátnője folyton dumál.Nehogy pár másodperc csend legyen mert akkor jön az hogy "mondjatok már valamit". Meg amúgy is nem éreztem azt hogy meg tudnám csókolni. Helyzettől függ. Ez az összes érzés miatt amit iránta érzek nem tudtam visszatartani és leírtam neki hogy "Szeretlek". Pont 0:00 kor. De ő alszik majd reggel látja. Nagyon ciki hogy ezt megírtam neki? Szerintetek ez télleg annak a jele hogy szeretem? Hogy hívjam el újra talizni ha nehezen akar ráállni?
2017. aug. 22. 00:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Oké és akkor most eljárt a szám elmondtam neki.Nem tudtam magam visszatartani.A szívem azt súgta hogy mondd el neki még nem késő.Leírtam látta , nem válaszol kész vége ennyi?
2017. aug. 22. 11:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen, lehet, hogy ennyi.

De mégis mit vártál? Mit lehet egy ilyen üzenetre reagálni? Azt, hogy ő is örömkönnyekkel küszködve bevallja, hogy szeret téged, és innentől fogva egy pár vagytok? Én nagyjából sejtem, hogy mi játszódott le benned (én is ilyen voltam régen), arra vagyok kíváncsi, hogy te gondolkodtál-e előtte egyáltalán, vagy legalább hogy most hogy látod. Szóval, a lány részéről szerinted milyen lehetséges reakciók vannak, amikor kap egy ilyen vallomást?

>A szívem azt súgta

Ez az egyik legsemmitmondóbb romantikus közhely. Nem a szíved súgta, hanem:

- át akartad nyomni rá a felelősséget

- kiskaput kerestél, amivel átugorhatod az ismerkedést és rögtön a párkapcsolatba léphetsz

- meg akartál kicsit szabadulni a feszültségtől, le akartad vezetni

- kanos vagy

- satöbbi.

Szóval a "szíved sugalmait" ezentúl először engedd át az agyad szűrőin. Segíteni fog.

2017. aug. 22. 12:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Kettesben akarok vele lenni,szeretethiányom van,szeretni akarom mindennél jobban,félek hogy örökre elveszítettem,félek hogy más elveszi előlem,félek hogy barátzónába kerülök,ezért határozottan leírtam neki hogy szeretem.
2017. aug. 22. 13:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Mit tudnék most tenni?
2017. aug. 22. 13:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésre válaszoltál. A kérdés az volt, hogy szerinted mit reagálhat a lány egy ilyen üzenetre, milyen opciói vannak.

Hogy mit tehetsz? Először szerintem magadban kéne rendet rakni. Szerintem te azt akarod, hogy "valaki" szeressen és szeretni akarsz "valakit", de nem ezt a lányt. Te el akarsz érni bizonyos mérföldköveket (ölelés --> csók --> párkapcsolat/szex stb.), de ez nem kapcsolódik valós személyhez. Nem ismered a lányt, hanem idealizálod.

Úgyhogy próbálj arra törekedni, hogy valóban megismerd, hogy képes legyél felfedezni egy valódi embert és az ő valódi értékeit, és ezek iránt valódi vonzalmat érezz. Ne akard átugrani az ismerkedést, hanem éld meg, ez egy izgalmas, kellemes és igen fontos rész. Ha a megismerés motivál, akkor nem a hülye mérföldköveket fogod majd hajszolni, hanem jönnek maguktól, természetesen.

Hogy konkrétan most mit írj neki, nem tudom pontosan. Lehet, hogy elijesztetted. Ha sikerül feladni ezt az ostoba hősszerelmes hozzáállást, akkor talán próbáld meg neki kulturáltan megírni, hogy ezt elhamarkodtad, nagyon izgultál, szeretnéd folytatni és találkozni vele, rendesen megismerni stb.

Aztán ha legközelebb úgy érzed, hogy egy kis netes pötyögés meg 1 találkozó után szerelmes vagy, vágd szájon magad, verd ki, vegyél hideg zuhanyt, aztán gondold át még egyszer :D

2017. aug. 22. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Tyű kérdező, én menekülnék előled... De a lány is megéri a pénzét, hogy elrángatja a barátnőjét a randira. Most gondolj bele, szegény másik lány azért dumált annyit, mert kva kínos harmadik keréknek lenni, miközben a másik kettő ölelgeti egymást.
2017. aug. 22. 15:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Tovább beszélünk és leírtam neki amit az utolsó előtti mondott. Jó lenne folytatni a randizást,nem tudom hogy vegyem rá
2017. aug. 22. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!