Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Biztos nektek is vannak cikis...

Biztos nektek is vannak cikis sztoritok :$. Én is leírtam eggyet, írjatok ti is! (nem szivatásból vagy valami ilyesmi, hanem csak szórakozásból). Oké?

Figyelt kérdés
Na szóval,nem is olyan régen elküldött anyu nagyini.Vonattal mentem,(tudniillik ők vidéken laknak van tehenük,lovuk,kutyájuk,stb.)minden rendben ment a vonatot sem késtem le(már lekéstem egy párszor :$).Jó volt a nap,hülyültünk az uncsimmal,minden.Hazafele már egy kicsit jobban siettem mert elaludtam és már kicsit késő volt.Mentem már majdnem futottam és csak a vonaton vettem észre hogy nagyini hagytam a pénztárcám.Megijjedtem és nem tudtam mit csináljak mert a kalauz már ott volt.Eszembe jutott hogy nagyi csomagolt anyunak túrót és tojást és megkérdeztem hogy nem adhatnám-e oda azt mert ott hagytam a pénztárcát.Kissé nehezem de végül is elfogadta,sajnos az egész vonat tele volt és mindenki minket bámult,azt csak később tudtam meg hogy ott volt az a fiú is aki nekem tetszik.Borzasztóan ciki volt.A kalauz aztán mindig megkérdezte hogy túróval vagy tojjással fizetek :$.

2013. jún. 27. 22:19
 1/4 anonim válasza:
100%
nem azért de szerintem ezt te találtad ki tuti hogy nem fogadta el a kaját PÉNZ vagy JEGY helyett. Én is mondok sztorit, de ez nem velem esett meg. Tavaj nyáron mentem a mamámhoz gyalog, meleg volt, dél volt ezért alig voltak az utcán és síri csönd volt. Felém jön egy bácsi és amikor elmegy mellettem hirtelen nagyon nagyon hangosan elkezd énekelni hogy SÁLÁLÁLÁÁÁÁ! Annyira megijedtem. De ezt leirni nem lehet ezt az élményt.
2013. jún. 27. 22:30
 2/4 anonim válasza:
100%
Aztán. Ez idén volt. Pálinka fesztiválra mentem apámmal, és annyira beba..ott hogy nem birt normálisan menni dölöngött meg minden. Nem tom ki tapasztalta rajtam kívül hogy egy kézzel egyensúlyozol egy majdnem 2 méter magas részeg embert, egyrészt arra kellett vigyázni hogy ne essen el, másrészt ne menjen neki embereknek, harmadrészt hogy ne menjen ki az autók közé. És még az utat is kellett figyelni hogy merre megyek. Út közben megállt pisilni. Legalább negyed órán át pisilt! Azt hittem sose végez már. Én undorodok olyan ember kezét megfogni aki nem mosott kezet pisilés után de most kénytelen voltam. Út közben bevallotta hogy ott kellett volna maradni a fesztiválon mert volt ott egy szőke csaj és azt mondta hogy meg lett volna neki. (elváltak a szüleim) Gúnyosan mondtam hogy Persze apa 100 százalék. Otthon nem talált be a kulcslyukba azt is nekem kellett. Otthon még neki állt gulyás levest csinálni, vagyis míg elvoltunk már főt, de rakott bele 5 leves kockát és még rakott volna bele ha nem állítom le. Amikor ettünk (fura de finom volt) Ki akarta vinni a tálcát de elesett és a szőnyeg tiszta leveses lett ugyhogy azt is nekem kellet megcsinálnom. de legalább egy jót röhögtem :D Másnap még a maradék levesbe akart rakni leveskockát mert nem emlékszett rá hogy rakott volna bele. Nem gyakori eset szerintem.
2013. jún. 27. 22:39
 3/4 anonim válasza:
huuh 2. válaszoló ez igen! :D nagyon tetszi ez a sztori! :D
2013. júl. 16. 21:50
 4/4 anonim válasza:
Anno 15 éve az egyetemen randizni hívtam egy csajt. Ő persze igent mondott és felajánlotta, hogy menjünk el csillagokat nézni. Én szépen felkészültem: hálózsák, csomag óvszer és némi alkohol. Mikor megérkeztünk egy erdei tisztásra és lepakoltunk, nagyban pakolom ki a cuccokat, mire a csaj elővesz egy bazi nagy távcsövet. Akkor esett le, hogy neki más fogalmai vannak a csillagnézésről, mint nekem. Egész este kukkolni kellett az eget. :)
2014. dec. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!