Kutyafülgfdsfgsdfg kérdése:
Lehet úgy játszani a World of Warcraft-ba, hogy ne tudjanak megtámadni a Hordások? Kezd már idegesítő lenni, hogy nem tudok 1 küldit megcsinálni normálisan, mert jön a k*csög hordás gyerek, és szórakozásból legyak.
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 16:40
1/7 Jensen Kimitt válasza:
1: A horda a legjobb :P
2: Próbáltad már a fejedre jobb klikkel rákattintva kikapcsolni a PVP módot?
3/7 anonim válasza:
hát mert gondolom 6 szor akkora a gyerek aki üti őt engem is 90 % ba az üt le
4/7 anonim válasza:
Gondolom törtös vagy :D
Bloodscalpon a 4 85ös hordásal táncoltam együtt 66oson outanden :D
Mivel egész szerver szinte magyarokbol áll csak bg-n meg tb-n ölik egymást :D
5/7 anonim válasza:
Taurin meg Freedomeon is csak magyarok vannak mégis ölik egymást mint az állat .
6/7 A kérdező kommentje:
Igen,törtszerveren játszom mert nincs pénzem eredetin.Kivan kapcsolva a PVP,de akkor is megtudnak támadni.25lv-s hunter vagyok,de a 26-27lv rugo persze hogy kicsinál.Nem vagyok HC játékos,nem akarok kötekedni senkivel,csupáncsak játszani szeretnék.
Azért tegnap sikerült nekem is kinyírni 1 hordást,de utána csordástól jöttek rám levadászni,persze hogy kicsináltak!
2012. jan. 25. 12:04
7/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogyha kinyírsz egy olyan mobot, ami pvp, akk automatikusan bekapcsolódik neked is. (gondolom nem ezt tetted). Másrészt ne szaladgálj a hordás fővárosokban. És igen, 1ik válaszoló, a Horda a legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!