Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?
Figyelt kérdés
Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?
Mit kéne ezért nyújtani!
A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.
És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.
Ez lett a mai világ.
2021. jan. 31. 17:22
71/228 A kérdező kommentje:
Írni sem tudsz maradj már. Miért kéne, hogy gazdagabb legyek? Elvagy te tévedve. A mai rendszerben túlságosan válogathattok, az a bajotok.
2021. febr. 1. 18:48
72/228 anonim válasza:
Kezdj magaddal valamit, ne itt nyígj már.
73/228 anonim válasza:
valogatunk bizony es a hozzad hasonlo luzereket senki sem valasztja. jobb hijan abba kotsz bele, h par betut elgepeltem, ez a te szinted, te inel nyomorult. ha az eletben elsetalnal mellettem az utcan, fel se tunne, hogy elsz es ez igy van jol. elegge kifordult a vilag, hogy az ilyen legalja a nala sokkal magasabb szinten levokkel is tud kommunikalni. tessek, itt az emberseg, amit akartal: szobaallunk veled, te vegleny.
74/228 anonim válasza:
Ha a lelketlenségem miatt jött össze a barátom velem, akkor életem legjobb döntése volt lelketlenné válni.
75/228 A kérdező kommentje:
73: Rosszindulatú vagy és szégyentelen.
2021. febr. 1. 19:03
77/228 anonim válasza:
73: mintha én írtam volna😅👍🏼
Kérdező szerintem már ne kommentelgess. Lásd be, hogy hülyeség volt a kérdés, és inkább maradj csendben.
78/228 A kérdező kommentje:
76: Nőként elég a test és persze megteheted.
2021. febr. 1. 19:29
79/228 anonim válasza:
Miért lenne az a bajunk, hogy válogathatunk? Ez csak neked baj.
80/228 A kérdező kommentje:
Neked pedig persze, hogy nem baj. Neked nincs hiányod semmilyen téren.
2021. febr. 1. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!