Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?
Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?
Mit kéne ezért nyújtani!
A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.
És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.
Ez lett a mai világ.
Kérdező, te miért nem tanulsz vagy dolgozol? :)
Mondjuk jól láthatóan egyetem közelében se jártál még, ha azt hiszed, hogy a lányok aláfekszenek a tanároknak a jobb jegyekért...
Éppenséggel de, egyetemista lány vagyok egy komolyabb egyetem nehezebb szakán. Azt látom, hogy alig van férfi tanárunk, és mindegyikük házas.
Viszont továbbra is áll a kérdés: TE miért nem dolgozol/tanulsz, kérdező?
Nem egyetemi tanár a párom. Ha a nettó 180-at egy csomó túlórával jó fizunak gondolod.. Hát oké, én továbbra sem ezért vagyok vele.
Egyébként én is egyetemista lány vagyok és megjegyzem, ha a jobb jegyért össze is akarnék feküdni a tanárommal, kivétel nélkül az összes elutasítana. Valószínűleg ki is rúgnának. A fiatal tanár még félti a munkáját, az idősebbnek pedig családja van és nem szorul kis diáklányokra.
Hagyad, szerintem szégyelli bevallani, hogy se munkája, se érdemleges tanulmánya nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!