Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?

Figyelt kérdés

Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?

Mit kéne ezért nyújtani!

A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.

És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.

Ez lett a mai világ.

2021. jan. 31. 17:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/228 A kérdező kommentje:
nem csúnya a testem
2021. febr. 2. 16:51
 162/228 anonim ***** válasza:
100%
Mondani bármit lehet.
2021. febr. 2. 16:53
 163/228 anonim ***** válasza:
100%
de a noe szebb, szoval meg mindig minuszban vagy.
2021. febr. 2. 17:04
 164/228 A kérdező kommentje:

köszönjük az előadást

mit szeretnél még?

2021. febr. 2. 17:05
 165/228 anonim ***** válasza:
szoval mit tudsz nyujtani? epedve varjuk a valaszt.
2021. febr. 2. 17:11
 166/228 anonim ***** válasza:
100%
A nő adja a testét, amire vágysz. Te mit nyújtanál cserébe? A jellemed pocsék, a külsőd pocsék, még anyagilag is a béka segge alatt vagy. Akkor?
2021. febr. 2. 17:13
 167/228 A kérdező kommentje:

" A jellemed pocsék, a külsőd pocsék, még anyagilag is a béka segge alatt vagy"

Ez baromság. Mehetsz aludni.

2021. febr. 2. 18:23
 168/228 anonim ***** válasza:
100%

Pocsék jellem - pipa, itt megmutattad magad

Pocsék külső - pipa azért, mert ha jól néznél ki, legalább egy szórakozóhelyen vagy Tinderről fel tudtál volna szedni valakit, állíthatsz akármit is, azt nem sikerült bizonyítanod, hogy jól néznél ki (ahogy te szoktad mondani, írni bármit lehet, főleg egy anonim oldalon)

Pocsék anyagiak - pipa, mert itt rinyálsz miatta

Most akkor mi a baromság?

2021. febr. 2. 18:34
 169/228 A kérdező kommentje:

Most gondolod , hogy azért, mert vered a nyálad itt mindenki előtt, azzal nagyobb leszel?

A Tinderen sem elég a jó külső, ott s fontosak az anyagiak.

A pocsék jellem nem abban keresendő, amit te előadsz.

Te mi a fenét akarsz itt őszintén?

Tudom, hogy idegesítenek az igazságosztók, de ezek tények, amiket leírok.

A nők nagyon jól tudják, hogy ha jól néznek ki, akkor válogathatnak, ha valakivel lenni akarnak, akkor azzal lesznek. Nem az én írásomon múlik ez. A gond abban keresendő, hogy lemerem írni a kritikát, mert ők lenéznek azért, mert anyagilag valaki nincs a toppon, és aki felszólal a pénzgyűjtés helyett, az egy szemét a szemükben.

Szóval szerinted ha egy nő akarná bármelyik megszerezni, akkor jó eséllyel nem tudná? Ébredj fel ember, minden helyes férfinek boldognak kellene lennie, ha nem lenne igaz, hogy a nők pénzéhesek. Azért nem jut nekik női test, mert nem adják. Az annak van, akinek lóvéja van.

2021. febr. 2. 19:12
 170/228 anonim ***** válasza:
100%

ez nem kritika, ez csak gyerekes hiszti a beteges nogyulolo fantaziaiddal keverve. te mint a nagy igazsagoszto, sirok:D

‘aki felszolal a penzgyujtes helyett, az egy szemet a szemukben’ - aha szoval, te ertelmes munka helyett ide irogataod a beteg dolgaid es szerinted ez normalis? mert csak a penzgyujto gyoker van meg a csoro rendes srac. te hol elsz?

es mi az, hogy NEM JUT noi test? nem az oviban vagy, ahol osztogattak a cukorkat es akinek nem jutott, az megszivta. noi test nem jut. nem jar. azert meg kell kuzdeni, igen, tetszik vagy sem, incelkem, a semmiert nem fog egy no se alad fekudni. plane nem jo no.

2021. febr. 2. 19:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!