Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?

Figyelt kérdés

Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?

Mit kéne ezért nyújtani!

A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.

És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.

Ez lett a mai világ.

2021. jan. 31. 17:22
 191/228 anonim ***** válasza:
2021. febr. 3. 18:06
 192/228 anonim ***** válasza:
100%
Aki csóró és önismeretre képtelen, annak nyilván ezt kell hinnie.
2021. febr. 3. 18:10
 193/228 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg senkin nem kérheted számon az egyedüllétet, mégis mit képzelsz.
2021. febr. 3. 18:10
 194/228 A kérdező kommentje:

"Aki csóró "...ezzel el is árultad a helyzetet:).

Szép egy női bagázs van a világon.

Hagyjuk szó nélkül, hogy a nők a pénz alapján különböztetnek meg embereket?

2021. febr. 3. 18:15
 195/228 anonim ***** válasza:
100%
ma is megkerdezem: na es mit tudsz nyujtani TE, kedves kerdezo?
2021. febr. 3. 18:27
 196/228 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted, amit mondok.

Itt van egy csomó belül rohadt szardarab, köztük te is. Önismeretre nem vagy képes, ezért külső okokat keresel, hogy miért nincs nőd.

Aki csóró, az azt fogja hinni, azért nincs nője, mert csóró. Aki alacsony, azt hiszi, amiatt. Aki alacsony, az meg amiatt. Van itr az oldalon egy magas, pénzes srác, aki néha benyögi, hogy se a magasság, se a pénz nem számít, hisz akkor lenne nője.

Mind megtaláljátok azt, amiben gyengék vagytok (vagy gyengének hiszitek magatokat), és azt hibáztatjátok. Ahelyett, hogy mondjuk elgondolkodnál, miért beszélsz a nők testéről úgy, mintha használati tárgyak lennének.

Na ez az az igazság, amivel te nem tudsz szembenézni.

2021. febr. 3. 18:33
 197/228 A kérdező kommentje:

195: Ma is válaszolok: Mit érdekel ez téged és mit számít ez neked?

196: Jó kifogás.:) Amelyik nő szép és meglát engem, miért nem érdekli, hogy milyen lehetne velem? Ja! Hogy őt alapjában véve nem érdekli semmi, lenéz mindenkit, mert a pénz érdekli? Bocsánat!

Miért van ennyi nő és férfi egyedül?

2021. febr. 3. 19:18
 198/228 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik nő szép és meglát engem, miért nem érdekli, hogy milyen lehetne velem?

Mert ronda vagy? Most komolyan, hogy a jó istenben lehet annyiból megállapítani valakiről, hogy gazdag vagy sem, hogy hogy néz ki?

2021. febr. 3. 19:29
 199/228 anonim ***** válasza:
100%

"Amelyik nő szép és meglát engem, miért nem érdekli, hogy milyen lehetne velem?"

Fú, de hisztikés kérdés.

Talán a kisugárzásod? Az alkatod? Az arcod? Ezeket előbb látni, minthogy van-e pénzed.

Tudod, a legtöbb ember nem azon gondolkozik az utcán, hogy a szembejövővel milyen lehet.

2021. febr. 3. 19:44
 200/228 A kérdező kommentje:

198: Segítek! Alapjáraton lenéz mindenkit és csupán azt környékezi meg, akinek pénze van.

199: Nem az utcáról van szó.

2021. febr. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!