Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?

Figyelt kérdés

Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?

Mit kéne ezért nyújtani!

A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.

És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.

Ez lett a mai világ.

2021. jan. 31. 17:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/228 anonim ***** válasza:
100%
Miért, talán neked nem fontos a családod, a barátaid, a közösségeid? Ugyanúgy tekintesz rájuk, mint idegenekre?
2021. febr. 1. 21:44
 102/228 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszoltál, hogy miért tartogatod a pénzed, miért nem adod rászorulóknak.
2021. febr. 1. 21:45
 103/228 anonim ***** válasza:
100%
Te elvárod idegen nőktől az odaadást. Te mikor cselekedtél utoljára önzetlenül? Vagy csak nekik kell, neked nem? :D
2021. febr. 1. 21:46
 104/228 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi alakította ki a véleményedet, de jó buta útra vezetett. Csak nem hiszed azt, hogy csak a gazdag férfiak vannak párkapcsolatban. Nézz szét családod, barátaid, kollégáid körében.

Azért megnyugtató, hogy több országhatár is elválaszt a kérdezőtől. A kérdező gondolkodása kísértetiesen hasonlít Elliot Rodger-rére.

26/N

2021. febr. 1. 21:49
 105/228 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, ha szerinted csak azoknak van jó nőjük akik gazdagok (ami nem igaz, csak a te fejedben), és nem tudjuk megváltoztatni a véleményed, akkor nem kell nyavalyogni, hiszen van megoldás számodra: Keress sok pénzt.:)

Ja, ezzel az agyi szinttel nem megy, mi?

Egyébként igen, van olyan nő akit csak a pénz érdekel, sok ilyen nő van, de nem mind és az a baj, hogy te egy kalap alá veszed mindet. Tényleg nem találkoztál még olyan lánnyal aki nem valamilyen érdekből akart veled lenni? Ez azért elég gáz. Most vagy a külsőddel vagy a személyeddel lehet akkor valami nagy baj. Bár ez a kérdés után inkább mentálisan lehet valami gond, de nem is csodálom, ha azt hiszed minden nő ilyen, nagy csalódottság lehet benned. Az ilyenek szoktak váltani később fiúkra, mert azon az úton haladsz, hogy megutálod a nőket. Én azt tanácsolom, hogy változtass a felfogásodon, a személyeden, ha kell a külsődön és ne add fel keress egy normális lányt, mert hidd el, hogy van!

2021. febr. 2. 11:11
 106/228 anonim ***** válasza:
100%
105-össel maximálisan egyetértek, fel is pontoztam, csak annyi a szépséghibája a dolognak, hogy inkább ne legyen barátnője a kérdezőnek, mert tönkretenné a lány életét. Többen is írták a korábbi kérdései alá, hogy a kérdező megfenyegette őket, mikor beszélgetni mertek vele privátban, de nem akartak vele lefeküdni... Az ilyen ember mit csinálna a barátnőjével? Folyamatosan ellenőrizgetné, sakkban tartaná, zsarolná, lehet, meg is verné... Tipikus bántalmazó személy a kérdező.
2021. febr. 2. 11:18
 107/228 A kérdező kommentje:

Nevetséges vagy. Miért nem ismered be, hogy a nők hatalmas igényei és embertelen válogatása vezetett idáig? Én nem fenyegettem meg senkit. Ahogy mások is, én is szeretnék boldog lenni és érdekes, hogy aki jól néz ki azzal ezt nem lehet a férfi népnek, kivétel akkor, ha mérnők vagy vállalkozó az illető.

Szóval kedves 106-os ne okoskodjál. Ha nincs munkád éppen, akkor tanuljál.

2021. febr. 2. 11:32
 108/228 anonim ***** válasza:
100%
Nekem regisztrációs hét van, szóval úgymond ezen a héten nincs semmi dolgom. És te, kérdező, miért nem dolgozol vagy tanulsz? :)
2021. febr. 2. 11:34
 109/228 anonim ***** válasza:
100%
Én jó nő vagyok és a párom tanár. Szerintem mindenki tudja milyen a pedagógusok fizetése.
2021. febr. 2. 12:04
 110/228 A kérdező kommentje:

Jó ezek csak szavak. Ez nem általános példa. Egyetemi tanár a párod?

A tanárok sem keresnek már annyira rosszul. Ráadásul van hatalmuk a dolgozatokra. Az a nehezebb egyetemeken is kulcspont ugyebár az egyetemista lányoknak..

2021. febr. 2. 12:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!