Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?
Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?
Mit kéne ezért nyújtani!
A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.
És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.
Ez lett a mai világ.
Annyira könnyű nőként párt találni, mint pesten barátokat szerezni.
Csak sétálgatok az utcán és sorra jönnek oda hozzám a részegek, cigók, csövesek, drogosok, hittérítők, mlm ügynökök, adománygyűjtők, politikai aktivisták...
Ugye milyen jó nekem?
Miért kéne a nőnek ugyanannyit nyújtania mint a férfinak?
Mindkettőnek más a szerepe. Egy családban mindig a férfinak kell eltartani a családot/nőt. Mostmár, hogy a nők is dolgoznak és egyre sikeresebbek mint régen voltak, mikor még nem volt egyenjogúság, azóta az egy plusz egy nőben, ha jól keres és szereti a munkáját. De nagyon nem kéne kritériumnak lennie, hogy ő is jól keressen. Miért nem mondod, hogy tartson el a nő téged?😀
Az sem véletlen, hogy ők a szebbik nem.
Azért, mert nincs barátnőd, (valószínű, hogy ezzel a felfogással nem is lesz) nem a nőket kéne utálni, le hordani, inkább magadon/magadba kéne változtatni. Nem gondolod, hogy veled van a baj és nem a másik több millió nővel?
"Az sem véletlen, hogy ők a szebbik nem."
XD
Viccesek vagytok.:)
De ha a nők nem lennének lelketlenek, akkor nem lennének közöttük és a férfiak között sem olyan sok ember egyedül.
miert, ha a nok ‘embersegesebbek’ lennenek, attol te ertelmesebb lennel? helyesebb, okosabb, gazdagabb lennel. nem. ha embersegesebb lennek, egy szanakozo mosollyan tovabbgorgetnem es megallapitnam, hogy nyomorult vagy, de nem
erdemelsz semmi emberseget, mert gonosz vagy, keseru, gyulolkodo. selejt. ha nem lenne internet, eselyed se lenne a magunkfajta noohoz hozzaszolni sem, nemhogy ‘beszologatni’ nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!