Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?
Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?
Mit kéne ezért nyújtani!
A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.
És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.
Ez lett a mai világ.
43: XD. A többi férfinek miért nincs bombanője? Ők is rosszindulatúak? Ja nem! Csak akik hallgatnak, azt nem érinti tőletek megvetés. Aki kinyitja a száját azt ócsároljátok ahelyett, hogy beismernétek az igazságot.
42: Nem bír relevanciával, hogy gyűlölöm-e őket vagy sem. Ők ettől függetlenül a pénzt keresik és a külsőségeket. Azért tartunk itt. Próbáljátok rám fogni a dolgokat, csak a folyamatot felejtitek el.
Az hogy lehetséges, hogy a barátnőm úgy jött össze velem, hogy én munkanélküli voltam, neki pedig jól fizető állása volt?
Látom neked is csak kifogások mennek, amiért belül és kívül egy jelentéktelen semmi vagy.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!