Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor leírtam valamit, egyből az volt a kérdés, hogy mit tudsz te neki ezért adni?

Figyelt kérdés

Ha már egy olyan nőt szeretne az ember, akinek legalább jó feneke van, már az is beképzelt. Én csak azt írtam, hogy nem kell tökéletes nő, csak olyan , aki valamiben legalább tetszik, erre ez volt a válasz: És te mit tudsz te ezért nyújtani?

Mit kéne ezért nyújtani!

A nő mit nyújt a testén kívül? Teste a férfinek is van.

És ez a baj, hogy természetesnek vehető manapság, hogy aki a rondától különböző párt akar magának, annak hatalmas elvárásnak kell megfelelnie.

Ez lett a mai világ.

2021. jan. 31. 17:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/228 anonim ***** válasza:
100%

Amikor összejöttem a barátommal, az utcán festegetett (tudod, a délebbi országokban gyakoriak a festők, akik városképeket festenek és rögtön el is adják az érdeklődőnek), mégis azonnal megszólítottam, mert nagyon szimpatikusnak tűnt bizonyos dolgok miatt (nem részletezem, kétlem, hogy érdekelne). Nekem ekkor a városban volt egy jó állásom, neki ez volt az egyetlen bevételforrása, és gondolom tudod, hogy ez olyasmi, amit a hidegben már nem túl kényelmes csinálni. Minden szempontból tehetősebb vagyok nála, és mégis azonnal beleszerettem, mert egy ugyanolyan kalandvágyó művészlélek, mint amilyen én is vagyok. Hiába van tele a tárca, ha belül kongsz az ürességtől.

26/N

2021. febr. 1. 21:21
 92/228 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de a szüleim, a testvéreim, a párom, a nagyszüleim, a barátaim, a hobbi közösségeim, a kollégáim és némi énidő mellett nekem nincs energiám és kedvem ismeretlenek szeretgetésére.
2021. febr. 1. 21:23
 93/228 anonim ***** válasza:
100%

De idegeneket nem akarunk szeretgetni.

A szomszédodnak jólesne, ha odaadnád a fizud felét. Miért nem teszed, te irigy? Magadnak tartogatod?

2021. febr. 1. 21:29
 94/228 A kérdező kommentje:

91:

Hiába normális az ember belülről, ha aranyásók vannak a környezetében, vagy azzal hozza össze a sors.

92: Semmi baj, érted nem kár.

2021. febr. 1. 21:29
 95/228 anonim ***** válasza:
100%

Látom nem érted, hiszen pont azt írtam, hogy a párom lelkébe (meg azért a külsejébe) szerettem bele. Ha aranyásó lennék, mert 18 évesen felmentem volna valamilyen támogatói oldalra, de ahogy a nők 98%-a, én sem tettem így. Saját magadnak mondasz ellent. :D

26/N

2021. febr. 1. 21:33
 96/228 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, miért foglalkozna veled egy nő is, amikor ezer jobb dolga van?
2021. febr. 1. 21:33
 97/228 A kérdező kommentje:

95:

Nem. te most játszod itt a mártírt és úgy csinálsz, mintha a nők 98 százaléka ilyen lenne. Pedig nem. A nők 98 százaléka aranyásó.

96: Milyen jobb dolga van? Keresni a pénzt és várni a gazdagokra?

2021. febr. 1. 21:35
 98/228 anonim ***** válasza:
100%

Ó, nem vagyok én mártír, nekem tökéletesen alakul az életem, viszont furcsának tartom, hogy ennyire nem látod az összefüggéseket. Például ha utálod a nőket, minek foglalkozol velük? Csak saját magadat hergeled fel.

26/N

2021. febr. 1. 21:36
 99/228 anonim ***** válasza:
100%
Család, pár, barátok, kollégák, közösségek, munka, hobbik, szabadidő, szórakozás, tudod, ilyesmik. Ezek mellé hova fér az, hogy idegenekkel foglalkozzon?
2021. febr. 1. 21:37
 100/228 A kérdező kommentje:

98:

Én a véleményemet írom le. Utálattól függetlenül döntenek úgy ahogy. Gondolkodj már, szerinted nekem mindig ez volt a véleményem? Ezt ők alakították ki.

99: Nehogy már fontos embernek állítsd be őket:) Nevetséges vagy ezzel az okfejtéseddel, ilyet is csak egy gyakoris csinálhat.

2021. febr. 1. 21:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!