Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a pénz nőknek?
Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.
Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.
És lenézik a saját korosztályukat.
Nincs kivétel, még a ronda nők is a pénze mennek, miért kell ezen meglepődni? 2021 van halló!!!
Minden nőnek a pénz számít, az összes csak megjátsza a nagy szerelmet, és ha van valami jön egy jobb pasi vagy bármi úgyis lelépnek. A Nők 90%-a egy büdös ribi. De ezt el kell fogadni, én is elfogadtam, ezért teljesen érzelemmentesen állok az összes nőhöz, akivel randizom és csak arra megyek,hogy megdugassam, ha meg jön másik jobb csaj, akkor meg kidobom.
ez a "pasi eltart, te meg maradj otthon" a 19. században ment halló!
Amúgy azt vágod, hogy azt kapod az élettől, amit adsz? Persze, hogy utál minden nő...:D
Van pénzéhes köztük, ja, én is tapasztaltam és? Azt hogy mondjam...balra lehet húzni, a többit meg jobbra. Nem minden nő pénzéhes démon és nem minden férfi pénzes démon
"Majd azt lehet figyelembe venni, aki ezt élőben be is bizonyítja. Ha pedig ez így lenne, akkor nem lenne ennyi férfi és nő egyedül."
De az ember nem csak a pénze. Itt az oldalon mindenkinek bekattan az, amiben saját magát a leggyengébbnek tartja, és amivel igazából saját magának van baja.
Aki csórónak tartja magát, az szerint amiatt nincs nője, az alacsony szerint amiatt, a csúnya szerint amiatt... ami RÉSZBEN igaz is lehet, csak hogy az önismeret itt megáll. És akkor a delikvens azt mondja, hogy 100%-ban azért nincs nőm, mert csóró vagyok, nem azért, mert lenézem a nőket, mert mindenkit utálok, akinek több van, mert egy keserű ember vagyok.
Tényleg enynire sok buta és naiv ember, férfi van itt?
Láttatok már "fullos" nőt olyan pasival akinek nincs pénze?
Ha valaki nem egy fullos pasi, akkor igen is kell a pénz és az önbizalom, hogy megszerezd az adott nőt, még ha nem is néz jól ki akkor is, mindenben a kedvére kell tenni, mert 1 csúnya dagadt nőre is jut 100 pasi.
És abból a 100 pasiból a kedvessépggel, figyelemmel, törődéssel és persze pénzzel tudsz kitűnni, hogy nem egy 20 éves szarral mész érte...
A pénz mindig is kellett és kelleni fog a nőknek.
A jobb nők mindig is a pénzes palikra hajtottak, akik vagy vállalkozók vagy alájuk raktak mindent.
Tapasztalatból írom, egy jó csajnál aki szép vékony, sexy még akkor is a pénz fog számítani, ha jó plai vagy
Komolyan ki akar egy muhajas, mumelles, kacsaszaju not, aki max a rudon tud porogni es a bolt helyett a szoliba jar le? Ez a fullos no?
Inkabb maradok csoro xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!