Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen fontos a pénz nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fontos a pénz nőknek?

Figyelt kérdés

Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.

Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.

És lenézik a saját korosztályukat.

2021. jan. 30. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/195 anonim ***** válasza:
20%

17: Mi? Fiat 500-asod bármikor lehet , 30 éves :D kávézót sem tartom luxus dolognak, iPhonet meg cégeset kap ha normális melóhelye van. Szerintem te valami troll férfi vagy, aki random szavakat pakolt egymás után.

Ja, ha kifizetem a 3,5 millió forintot onnan indul ez az egyik legolcsóbb női városi autó. Ja, meg a Clio volt ilyen olcsó tavaszi készletkisöprêssel - itt ki fog derülni hogy nő vagyok mert direkt olyat kerestem amibe van beépített visszagurulásgátló - a jelenlegi euró forint árfolyam miatt csak másznak fel az árak. Egy Polo már megvan 5 millió is újonnan. De lehet venni használtat külföldről 10 + éveset aztán mindennap egy izgalom milyen hibát fog kidobni a központi tabló.

Nem mindenki kap céges IPhone-t, szálljunk már le a valóságba. Egy rezidens vagy kezdő orvos kitől kapna vagy egy gyógyszerész? Nem mindenki középvezető a multiknál. A kávézó nem luxus, de azért nem tolonganak ott se a csóró minimálbéresek, eddig inkább a külföldiek kedvence volt aztán amióta elfogadja a Starbucks a szép kártyát jönnek a magyarok is. 1.000 indul egy cappucino.

De nő vagyok, még ha sokkoló is.

2021. jan. 30. 23:15
 22/195 anonim ***** válasza:
100%
20: akarod mondani egy alkalom 10-12 ezer mert azonnal dupla órát tartanak ami 100 perc aztán a valóságban jó lesz az 80 is.
2021. jan. 30. 23:16
 23/195 anonim ***** válasza:
100%
21: Azért egy iPhone nem olyan nagy durranás. Egyetemről kiesett kezdő szoftverfejlesztőknek is van, max nem a legújabb darab, hanem 2 évvel ezelőtti.
2021. jan. 30. 23:23
 24/195 anonim ***** válasza:
72%
2 meg 3 évvel ezelőtti bárkinek lehet, de egy új már 300.000 startol. Ha egyben havi részletek nélkül vennéd nem mindenki tudja megvásárolni,
2021. jan. 30. 23:26
 25/195 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért be kell látnod, hogy az élet sajnos drága. Ha az ember a szegénységnél egy fokkal jobban akar élni, már az is sok pénzbe telik, arról nem is beszélve, ha még esetleg hobbikat is szeretne, vagy szórakozni.

A lakhatás pénzbe kerül, a kaja pénzbe kerül, a közlekedés, a ruházat, az egészségápolás...

Pénz nélkül nincs élet, így evidens, hogy mindenki szeretne a számára megfelelő életszínvonalon élni és ehhez olyan társat keres, aki hasonló életszínvonalat szeretne. Nemtől függetlenül.

Most hogy ez az életszínvonal kinek mit jelent az egyénenként változik.

2021. jan. 30. 23:50
 26/195 anonim ***** válasza:
100%
Régen az jelentette a biztonságot ha a férfi tudott vadászni, halászni, vagy épp földműves volt, most az anyagi dolgok léptek a helyébe, egyszerűen valószínűbb, hogy el tudja tartani a családját.
2021. jan. 30. 23:51
 27/195 anonim ***** válasza:
31%

A probléma ott van, hogy olyanokat várnak el a férfiaktól, amit ők maguk sem tudnak nyújtani, vagy legeslegjobb esetben apuci a fenekük alá tolta.

Nekem is toltak a fenekem alá a szüleim egyet 's mást, de párkeresésnél az első rosta az, hogy ki mit szeretne, mi a célja, és azért mit tesz, nem az, hogy aktuálisan mit birtokol. Pl ismerkedtem egy szegény családból származó csajjal, de nagyon szimpatikus volt, amikor mesélte, hogy nem hullott le a gyűrű az ujjáról, amikor szarabb munkákat is elvállalt a megélhetésért. Nőknél ott kihullasz, ha nem jársz drága & divatos ruhákban, nem mész egzotikus helyekre nyaralni vagy kiakadsz a Szarbucks árai láttán.

2021. jan. 30. 23:59
 28/195 anonim ***** válasza:
96%

"Nőknél ott kihullasz"

Simán fel lenne pontozva a válasz, ha ott lenne, hogy "bizonyos" nőknél. Elvből nem veszek Starbucks kávét, aki olyan drágán vesz, meg is érdemli.

Olyan nagy dolog lenne nem általánosítani? Mert nálam ott hullik ki valaki, hogy "a nők, a nők, a nők".

2021. jan. 31. 00:39
 29/195 anonim ***** válasza:
86%

"A probléma ott van, hogy olyanokat várnak el a férfiaktól, amit ők maguk sem tudnak nyújtani, vagy legeslegjobb esetben apuci a fenekük alá tolta."

A férfiak is olyat várnak el, amit ők nem tudnak nyújtani. 35-40 éves férfiak is 22-25 éves lányokra hajtanak, mikor ők ezt nem tudják nyújtani.

2021. jan. 31. 00:49
 30/195 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
25%

A nők le se szarják a terveidet, céljaidat, ambícióidat, kitartásodat, álmaidat, eltökéltségedet. Kizárólag az számít nekik, hogy a koroddal egyenes arányosságban mit értél el eddig az átlaghoz képest. Ha semmit, hát akkor bizony így jártál. 🤷

(Nyugi, pattintottak már le engem is párszor az utóbbi években, mert 37 évesen nem tartok hatalmas családi háznál, három autónál, jövedelmező vállalkozásnál.)

Lapozni tovább gyorsan. Előbb-utóbb találni fogsz valakit, aki magasról tojik az anyagi helyzetedre.

2021. jan. 31. 00:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!