Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a pénz nőknek?
Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.
Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.
És lenézik a saját korosztályukat.
Ha valaki takarékos az a mai világszemlélet szerint ciki, legyen az férfi vagy nő. A cégeknek érdekük is ennek a felfogásnak a hangoztatása, így jobban le lehet húzni az embereket. Engem hülyének néznek ismerősök, h megnézem a szórólapban mi olcsó, és a szerint vásárolok. Van egyébként pénzem, jól is keresek, de azt látom, vagy itt spórolok, vagy nem lesz ház & kocsi nyaralás mellett belátható időn belül. Egyelőre itt nyerésre állok.
Nyilván ha egy férfi barátom / kollégám nevet ki, magasról lex#rom, de amikor a nő, akivel ismerkedik az ember akkor az ciki.
"39, "alacsonyabb kategóriájú" csak mert nem tanult??"
Tulajdonképpen semmiért nem tarthat "alacsonyabb kategóriájúnak" egy nő egy férfit. Ha én is megtettem itt az oldalon, és nem bunkó/lenéző stílusban (szimplán csak annyit írtam, hogy nem hinném, hogy egy szinten lennénk ebben és ebben, nem gondolom, hogy összeillenénk), akkor is megkaptam, hogy egy utolsó, beképzelt r.ibanc vagyok, sőt, néha még azt is, hogy remélik, megerőszakolnak. :D
Persze, hiába nem tanult, pont ugyanannyit ér, mint aki csomó energiát belefektetett a tanulásba. Sőt, biztos még okosabb is, top elméleti fizikus is lehetne, ha akarna, vagy akár sztárügyvéd, csak ő szerényen úgy döntött, hogy nem tanul, vagy "az élet" megakadályozta, mert nyilvánvalóan csak az tanulhat, akinek a szülei a valaga alá toltak mindent.
Arra sem szólhatok semmit, ha nem tud helyesen írni, és semmilyen témához nem tud értelmesen hozzászólni, mert mégis miért tartom magam én olyan nagyra, hiszen lehet, hogy ő sokkal jobb ember. :D
Miért nem jövök össze sportos nőként egy elhanyagolt, fókazsíros férfival, hogy lehetek ilyen felszínes, beképzelt, mert ő milyen jó ember, és a testéért is mennyit próbált tenni, csak az a fráááánya genetika...
Miért dobom ki, ha kapcsolatban azt ecseteli féreg stílusban, hogy mennyire vágyik más nőkre, mert ő egy szerencsétlen, aki sose kellett a nők többségének, különben meg annyiraaaa rendes, ő csak nyílt és őszinte, bezzeg a lapátállú alfa köcsögnek többet is elnéznék, legyek igazságos!
Folytathatnám a sort reggelig. Gyakorlatilag mindenre lehet kifogásokat hozni, és ki lehet találni, hogy tulajdonképpen minden egyes ember pontosan ugyanannyit ér, semmilyen nő nem tarthat a szintje alattinak egy férfit. :D
De addig is ideig-óráig veled voltak. Tudtál szexelni, tudtál élni.
A te állapotodnál rosszabb az, amikor egy nő kimondottan azt keresi, ahol a pénz van.
A legjobb helyen kérdeztél, ahol mindenki nem ebben az országban él vagy keres 400-500 nettót..:D
Sok olyan nővel ismerkedtem, akik nincsenek így elszállva. Vannak normálisak is.
Tinderből ítélve mindenki minimum manager és élete az utazás :D És csak a legjobb ruhákban vergődik, még otthon is :D
Ok én is megtehetném mindezt, de ahogy az egyik előttem szóló mondta ha elverném az összes pénzem nyaralásra, akkor nem lenne most lakásom. Ehhez pedig nem elég egy 2-3 milliós megtakarítás. Figyelembe véve hogy az én lakásom ennél "kicsit" többet ér , közel 20x annyit (és már nem a banké, hogy úgy mondjam) és nem nem vagyok milliárdos palánta, csak dolgoztam és nem vertem el a pénzem utazásokra (mondjuk nem mindegy mit dolgozol ez tény)
Viszont itt a bökkenő, ha nem utazgatsz , akkor kb bekerülsz az unalmas kategóriába, mert nyilván akkor vagy menő ha minél több országban jártál már... ez valami újfajta járvány szerintem..... persze utazni jó, de hogy valakinek ez legyen az életcélja szerintem már inkább az a ciki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!