Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért ennyire fontos a kor?
Kifogás,vmi más miatt Koptatnak le,ha valakit minden ki le koptat ott a saját gépezettel lesz baj,és nem feltétlenül a kor..
70F
Ezek régi szokásokból fakadó előítéletek.
Van benne szorongás is, hogy ha fiatalabb nálam, előbb utóbb
elhagy egy nálam fiatalabbért. Ezért inkább bele sem vág.
Az én környezetemben pont, hogy meglepően sok(!) olyan esetet látok, ahol a lány idősebb 1-2-3-4 évvel. De tényleg szinte az összes pár ilyen, akit közelről látok. :D pont nemrég jött össze egy 27 éves lány ismerősöm egy 23 éves fiúval. Szóval azért vannak ilyenek.
Ennél nagyobb korkülönbség már azért kevésbé elfogadott (azon kívül, hogy egyesek megszólnak érte), mert lehet, hogy már túlságosan máshol tartanak a felek az életben. Pl. ha a fiú 22, és még tanul, bulizik, és csak a távoli tervei között van a gyerekvállalás stb., de a lány már 26, dolgozik, és a családalapításon gondolkodik, abból nem igazán lesz működőképes kapcsolat. Minél idősebb emberekről beszélünk, annál kevésbé ütköznek ki az ilyen problémák. Persze emberfüggő is, hogy ki mennyire érett, de általánosságban igazak ezek.
Egyébként én 21 éves lány vagyok, és engem nem zavar, ha 1-2 évvel fiatalabb egy fiú (sőt általában jobban vonzanak a fiatalok... :D), de 1-2 évnél idősebb fiúval/férfival nem jönnék össze, pont ezek miatt a különbségek miatt.
Én jelenleg pont egy 23 éves fiúval randizom. Nem olyan ritkaság ez.
25N
Az itteni luzerek szerint 30 felett furtokben fognak csungeni a huszoneves szuzek az alberleted csengojen.
Amugy a ferjem 4 evvel fiatalabb, bar mi 30 felett jottunk ossze.
Vicc vagy! 20 és 30 között a nők az igazi pasikat keresik! Az pedig 35 körül kezdődik. Nyegle kisfiú vagy te még!
A környezetemben senki sincsen idősebb nővel! A milfeket mindenki felpróbálja idejében, de ennyi. Nem kapcsolatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!