Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg csak a pénz és ekonómiai biztonság a fontos egy pasiban?
Én úgy veszem észre hogy munkanélküli alapból kizárt a csajozásban, pedig miért ne lehetne kockahasú, nagy szerszámmal megáldva a gatyában és a szüleivel közösen eltud élni. A nőknek már viszont nem a szex meg az Adonisz kinézet a fontos, hanem csupán a pénz, hatalom, főnöki beosztás, orvos.
Hogy most ez hogy jött a lökött fejembe?
Én egy szűz 29 éves vagyok akit messzere kerülnek a nők pedig nem vagyok csúnya csak csóró. Ismerek egy csajt akinek a pasiját kinézetre simán lenyomom hiába hogy az gazdag vezető. Meg ismerősöm is van olyan aki bizony szegény, de ha nő lennék 3x őt választanám mint valami gazdag visszahúzódó balféket, na de annak dől a lecsó :(
😅😂
Bocsi, de te fordítva hogy nézel egy munkanélküli nőre? Szívesen apáskodnál felette?
Lehet kockahasad, meg nagy ...kad, ha a szülők tartanak el ennyi idős korodra. És nem bántásból írom. Egy munkanélküli csak lehúzna, demotiváló lehet olyannal együtt lenni és élni akinek nincsenek ezekszerint céljai. Nem a pénz a legfontosabb, ez csak az elmúlt évek agyszüleménye, de igenis fontos. Ha valakinek nincsenek is nagy igényei, de ha elromlik a lakásban valami legalább lehessen újat venni és ne kelljen számolgatni rá. Lehessen programokat csinálni, nem azt érezni, hogy esetleg hónap végére nem jut kaja. Biztos jó, hogy eltartanak, de ne kérj számon másokat, hogy miért nem tartják vonzónak ezt az életvitelt. Ennél még az is jobb ha valaki hazavisz egy árufeltöltős fizetést. Pedig az se elég sok mindenre. Az nem baj, hogy szülőkkel laksz, de hogy nincs saját bevételed az annál inkább. Aki meg csak a kockahasát tudja mutogatni meg a nagy falloszát azzal alapból nem is kezdenék.
Hol marad a belső? Attól, hogy külsőleg jobban nézel ki mint a magasbeosztású manus még egy csomó mindent nem tudunk.
A magukat csúnyának tartó pasik rinyálnak, hogy csak a 10/10es pasiknak jut nő.
A jó pasik meg vagdalóznak hiába néznek ki normálisan csak a pénzes pasiknak jut nő.
Én jól keresek. Ugye nem gondolod, hogy majd egy munkanéákülit el fogok tartani? Mert tervezni nem lehet vele.
Eszem megáll, hogy most már az is nagy igény, hogy dolgozzon, meg kb. minden. A lúzer kommandó szerint az utolsó tanulatlan, lusta, igénytelen, céltalan, érdektelen pasival is össze kéne jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!