Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a pénz nőknek?
Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.
Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.
És lenézik a saját korosztályukat.
Lassan meg kellene érteni, hogy a pénz az Isten, ha tetszik, ha nem. Könnyen dönthet élet és halál felett. Rinyálással nem, de egy halom pénzzel lehet emberi életeket is menteni. Az egészség is pénzbe kerül, mint ahogy az esély is egy normális életre.
Emellett, válaszolva a kérdésre: akikre te gondolsz, a fiatal lányok nagy része elsősorban izgalomra vágyik, a pénz csak egy kellék a sok közül, ami ezt képes fokozni. Az unalmas jófiú majd 34 felett jöhet képbe, mikor már a tahótól -akire annyira felnéztek a semmire - elváltak 2 gyerekkel. Akkor már változnak, illetve bővülnek a szempontjaik. Azt követően jöhetnek a kutyának sem kellő, introvertált mérnökurak, elvégre mégsem olyan hülyék, mint a hölgyünk gondolta, ha már minimum A8-cas Audival járnak. Nekem a legtöbb nő nyitott könyv ebben a tekintetben.
Én tulajdonképpen megértem, ha a nőnek bizonyos mértékig fontos a pénz, meg a kiszemelt férfi végzettsége.
Nagymamám kétszer jött össze nála "alacsonyabb kategóriájú" férfivel, mindkét alkalommal szenvedett a kapcsolatban.
Szóval érthető az elvárás, főleg egy felnőtt kapcsolatban!
Viszont, nekem munkám van, autóm van (igaz, 20
#36 véletlen elküldtem.
Szóval:
Én tulajdonképpen megértem, ha a nőnek bizonyos mértékig fontos a pénz, meg a kiszemelt férfi végzettsége.
Nagymamám kétszer jött össze nála "alacsonyabb kategóriájú" férfivel, mindkét alkalommal szenvedett a kapcsolatban.
Szóval érthető az elvárás, főleg egy felnőtt kapcsolatban!
Viszont, nekem munkám van, autóm van (igaz, 20 éves Astra), lakásom van (igaz, örököltem és nem az én érdemem), hasonló nőt is szeretnék magam mellé. Nem kell, hogy lakása, vagy autója legyen, de legyen egy megélhetése, jövőképe, kilátásai. Legyen valamilyen értelmes végzettsége. Magyarul ő is legyen olyan "kategóriájú", mint én.
Csak itt a bibi. Ha én ezt felvetem, akkor én vagyok a hímsoviniszta, meg miért nem adom alább, és hogy örüljek, ha a sarki csöves Julcsa hozzámszól.
F
Ti férfiak eddig milyen nőkkel ismerkedtetek, ha itt egyik-másik hozzászóló szerint tényleg ilyenek lennénk, mi, nők????Essen le az állatok, mesélek Nektek kicsit: volt olyan pasim, aki akkor "vitt el" vacsorázni, ha előtte megmondtam neki, hogy kifizetem, csak végre menjünk már, és úgy nem volt hó végén egy fillérje sem, hogy otthon lakott, és semmire nem kellett igazából költenie, volt, hogy tőlem kért kölcsön, úgy, hogy én még tanultam, ő meg dolgozott. Bátran felajánlotta ugyan, hogy kérjek tőle nyugodtan, ha bármire kell pénz, egyetlen egyszer kértem pár ezret, de akkor azt mondta, hogy nincsen.
Utána lévő, nem hossszútávú kapcsolat hím alanya meglepődve vette tudomásul, hogy nem engedem, hogy pénzt adjon bele a laptopba, amit venni szeretnék, cserébe, hogy eztán az eszközről majd csak vele beszélek. Elmondása szerint ő ahhoz szokott, hogy a férfi pénzeli a nőt, a nő meg a pénzt szex formájában "visszaadja". Meg volt lőve, hogy én nem ilyen vagyok.
Eztán jött a következő, aki mind nekem, mind az ősöknek meg kívánta volna mondani, mire szabad a pénzt költeniük, ellenőriztette a bankár ismerősével a számlámat, hogy mit vettem még mély lélegzeten kívül, aztán szakítás után írta nekem, hogy igazán visszamehetnék hozzá, merthogy mennyi pénze van, amíg együtt voltunk, addig nem is kellett, és nem is költött rám.
És végül, a jelenlegi, és a végső: nem volt igazán pénze, sőőőőt, sem kacsalábon forgó kastélya, autója egyáltalán nem volt, volt viszont finom kis hitele, autót meg egy időben tőlem kapott kölcsön, amikor a szarházi exe elvette tőle. Jelenleg sincs sok pénze, és mégis őt választottam és vele tervezem leélni az életemet.
Szakasz jobbra csodálkozz :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!