Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a pénz nőknek?
Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.
Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.
És lenézik a saját korosztályukat.
Én nem tagadom, hogy nekem fontos a pénz. Diplomás, tanult, nyelveket beszélő Nő vagyok. Nyilván nem álltam volna le egy csóró pasival. Nem értem, hogy mi ezzel a gond?
Azt irod, "legtöbb férfik, aki nem tud nyújtani az fel is fordulhat felőlük."
- Azt nem mondanám, hogy fel is fordulhat. Miért kivannam bárki halálát? De azt igen, hogy vannak igényeim anyagi téren is.
1, Legyen kocsina
2, Legyen háza/lakása
(Ez amugy alap, de önmagaban kevés, a belső ertékek ugyanilyen fontosak)
Ha ezeket nem tudod nyujtani, nem baj, csak nem egymást keressük.
Sok hozzam hasonló tanult Nőknek van hasonló elvárása. Na most, vagy ilyen férfivel vagyok együtt, vagy semmilyennel. Vagy ugy gondolod, hogy a Nőknek lejjebb kéne adniuk az elvarásaikat, hogy szegény pasikák "ne forduljanak fel"?
és szegény pasikák ne maradjanak egyedül?
Nem abban mérem az embert.
Ettől még lehetsz értekes ember. De nem kezdenék veled.
(Meg a panaszkodásodból ítelve, sok más Nő sem) Pl. ha komolyra fordul, gyerek lesz, akkor én fogom mindig hurcolni? Rád meg nem lehet számitani majd? Mert "nem megy a jogsi"?
Bírom ezeket az utcavéges kommenteket...Lássuk be, hogy a legtöbb szülő, nem az utca végéig kénytelen menni a gyerekkel. (Az utca végéig senki nem viszi autóval a gyerekét) Altalában másik városról van szó...és tán mégsem szeretném hajnalban végigcitálni a gyereket a buszon....
Iskolás korú gyereknél ugyanez. 1 órával többet alhat.
Szuper, hogy felnőttél autó nélkül, de tedd a szivedre a kezedet, és úgy mondd, hogy nem lett v.na kényelmesebb autóval!
Egyébként most covidnál is....aki tömegközlekedik, az van a legjobban kiteve a fertőzesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!