Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a pénz nőknek?
Figyelt kérdés
Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.
Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.
Te férfiként itt ne okoskodjál, mert a nők nagyon jól tudják, hogy mit művelnek és miért van ez az állapot, ami a kérdés alapja.
2021. febr. 1. 18:47
122/195 anonim válasza:
Nem pártolom a Kérdezőt, de az a helyzet, hogy engem is pénzes férfiakért hagytak el az exeim. 27 éves vagyok, 2. emeleti panellakással, 7 éves autóval és pár millió Ft megtakarítással. Nekik mindez egyenlő volt a nullával. Mezőgazdaságban dolgozom, de nincsenek földjeim, mielőtt bárki azt hinné hogy “kulák” vagyok. Nehezen küzdöttem fel magam eddig, mindent egyedül, a nők nem adtak hozzá semmit, csak elvettek/elvittek amit tudtak. Most mérnökökkel meg vállalkozókkal vannak együtt. A covid előtt repkedtek Európa nagyvárosaiba, síparadicsomokba mentek télen, elit éttermekben ettek, etc. Konkrétan a mindennapi betevő része lett náluk a Starbucks meg az egyéb drága fast-food helyek. Én nem tudtam arra adni napi 5-6 ezret hogy kávézgatás meg sütizgetés. A mérnök férfi tud. Meg tud prémium autót, nyaralást a Bahamákon, belföldön 5 csillagos szállodát meg elit esküvőt 8-10 millióból. Ismerősöktől tudom mindezt. Egyik nő se Palvin Barbi, se nem Zimány Linda. Tipikus szomszéd lány típusok, akik megfogták az Isten lábát és léptek a jó élet felé.
2021. febr. 1. 19:29
123/195 A kérdező kommentje:
Nem is kell, hogy pártolj, ezáltal be ismered az igazamat.
2021. febr. 1. 19:31
124/195 anonim válasza:
123: Fölösleges vitatkozni, de azért mert két ember egyetért veled, még nem lesz igazad. Másrészt ha körbenézel, gondolom full gazdag jóképű az apukád is, csakis ezért születtél meg :D
2021. febr. 1. 19:37
125/195 A kérdező kommentje:
Annak idején 30 évvel ezelőtt mások voltak a nők.
2021. febr. 1. 19:39
126/195 anonim válasza:
125.:
Nem voltak mások. 30 évvel ezelőtt 1991-et írtunk, amikor már lehetett vállalkozni és hirtelen nagy különbségek keletkeztek vagyoni helyzetben a '70-es, '80-as évekhez képest. Ott kezdődött el kialakulni a gazdag-szegény réteg. Ott is már inkább húztak felfelé.
Egyébként 122-es vagyok. Hozzá akartam tenni, hogy mindkét lányt én vakartam ki a trutyiból. Enni alig volt nekik mit, mielőtt összejöttek velem. Alkoholista szülők gyerekei voltak, alig került vmi az asztalra. Nálam kikupálódtak, majd 4-5 év után irány a mérnök férfi. Hát persze, egyenes életpálya. Ugródeszkának jó voltam.
2021. febr. 1. 19:43
127/195 A kérdező kommentje:
Most ezzel megint az igazamat támasztod alá.
2021. febr. 1. 19:47
128/195 anonim válasza:
126: Sok csajnak tanár pl. a párja. Az ő 160 nettójuk nem nevezhető olyan hú de k_rva sok pénznek!
2021. febr. 1. 19:48
129/195 anonim válasza:
122 vagyok
Milyen érdekes hogy elmondtam az igazat az exeimről és természetesen le lettem pontozva😂😂😂
2021. febr. 2. 08:13
130/195 A kérdező kommentje:
A tanároknak se 160 már a nettójuk.
129: Hát persze. Az igazság fájdalmas a dőzsölő érintetteknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!