Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a pénz nőknek?
Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.
Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.
És lenézik a saját korosztályukat.
De igen, erről van szó. Pont az a % vagyok, aki "hamar elkelt", fiatalon jötten össze a párommal (aki szintén fiatal, semmink nem votl anyagi értelemben akkor még), 8.éve vagyunk már együtt. Ettől még akadnak olyanok, akik még csak azt sem tudják, hogy ki vagyok, van-e párom, és máris úgy kezelnek, mint valami pénzéhes szutyok r.ibancot, alapból vagy úgy akarnak felszedni, vagy másképp, de ha nem visszautasítás éri őket, akkor lehordanak és jön a mutogatás, hogy biztos így meg úgy kell a s.eggem alá rakni mindent, és ő nyilván azért nem kell nekem, mert nincs pénze.
Szép kis elgondolás, hogy azzal bánnak így, aki megérdemli.
Én 19 éves koromig szűz voltam, és senkivel nem jutottam csóknál tovább, mégis a korosztályom nagy része már tini koromban qrvaként bánt velem, simán alám nyúltak, megfogták a mellem, aztán, ha néha már dühös lettem és kikértem magamnak, akkor még rendesnek hitt srácoktól is megkaptam, hogy aki nem ribi, azt nem is kezeli annak senki. Soha nem voltam r.ibanc, nem viselkedtem úgy, nem is öltöztem bárcás qrvának, mégis ezt kaptam. Felnőttként is, simán letaperolnak szórakozóhelyen és nem értenek abból, hogy nem.
Most mondhatnám, hogy a férfiak 99,999%-a mocskos, tetves, tiszteletlen g.eci, aki pedig nem, az hamar elkel, vagy alig lehet megtalálni, mégsem teszem, mert nem így gondolom. Pedig több valóságalapja lenne, mint a te nyűglődésednek, mert legalább nekem temérdek valós tapasztalatom van.
De mondom, rendben van, ahogy gondolkodsz, de akkor az is rendben van, ahogy az utca közepén, hangosan megalázok embereket, akik olyannak kezelnek, amilyen nem vagyok, sértegetnek, erőszakoskodnak, és egyetlen leqrvázásért megy a pofon.
Hányszor közöljem még?!. Vagytok itt páran nők, akik mártírnak akarják beállítani magukat és védeni akarják a fajtájukat, csak tudod, ha belőletek millió számra akad ilyen, és tegyük fel TÉTELEZZÜK FEL van egy- kettő,, aki nem ilyen , az mi változtat a tényálláson, ami a férfi társadalmat illeti?
Te most itt hozod magadat, de a legtöbb nagyon jól tudja, hogy milyen világot alakít maga körül és azt is, hogy mit művel. És itt erről van szó. Nem arról, hogy van egy két nő a földön, aki állítólagosan szép nő létére nem romlott belsőleg, nem a határozza meg, de érdekes módon az elbújik.
158: 100.000-ből 99.999, igen! És marad egy, aki nem olyan. Lásd meg ezt a világot nyitott szemmel te is. Csak azt kívánom neked és rájössz.
159:
Kimagyarázod azt, amit bunkónak látsz. De amikor nem látsz semmit és senkit bunkónak, akkor sem különb a helyzet. Várjátok ti nők mibe köthettek bele, ha nincs olyan, akkor csak szimplán vagytok haszonlesőek.
Jó trükk:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!