Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a pénz nőknek?
Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.
Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.
És lenézik a saját korosztályukat.
122- jó ezek szélsőséges esetek, de azért általában véve egyetértek , a nők szeretik költeni a pénzt, az ő szemükben meg a férfi biztosítsa a többi dolgot, ellenben lenéznek, unalmasnak mondanak ha nem olyan vagy mint ők. (az unalmasra nem tudok példát mondani, de a hozzáállásra egy volt kolléga lenne a példa, hogy hát lakása legyen a férfinak mondással volt :D )
Tehát te tegyél hozzá 2x annyit a kapcsolathoz, ő meg leginkább semmit, csak magát hozza. Ez tény, sajnos ez van , ezzel kell élni. És próbálni kifogni azt aki nem ilyen.
Kérdező!
Őszintén, te előrébb vagy attól hogy itt elmélkedsz a nők pénzhez való viszonyáról? Lesz ettől nőd? Nem. Tanulj, dolgozz, gyarapodj, fejlődj. Aztán utána foglalkozhatsz a nőkkel. Nőként én is stabil, hitelmentes egzisztenciával rendelkező férfit keresek magam mellé. Én régimódiként úgy vélem, hogy a férfi dolga eltartani a nőt, megteremteni a családi fészket és a pénzt hazahozni. Óvónőként nem is tudnék lakást vásárolni sajnos, mert a fizetésem nagyon nem teszi ezt lehetővé. Jelenleg ismerkedek egy vállalkozó mérnökkel, meglátjuk mi sül ki belőle. Én csak őszinte vagyok.
25/N
Kedves válaszoló!(aranyásó)
Semeddig nem tartana testet -lelket adni ingyen és bérmentve bármelyik nőnek, legalább addig, amíg "vállalkozó mérnököt" nem találnak. Csak már luxus lenne levetkőzni valaki előtt igények nélkül ugye? Baromság ez , amivel néha a magadfajták előhozakodnak. Hogy nem akarnak beleszeretni olyanba, akitől nem várhatnak kényelmet. Igaz, de ha valóban egészséges biológia szükséglete lenne a magatok félének, akkor nem ezt néznétek, hanem lépnétek. Mert akkor , amíg nincs vállalkozó mérnök, addig nem szexeltek? Az a baj, hogy gyémántnak tekintitek azt, ami a lábatok közt van. Innentől kezdve a szememben kérdés, hogy az embert mi különbözteti meg a tárgytól, amit pénzért lehet venni. Na szép estét. és köszönöm az őszinteséged!
“ Mert akkor , amíg nincs vállalkozó mérnök, addig nem szexeltek?”
nem🤷♀️
Hát én jól keresek hidd el, átlag felett jócskán.... hogy hogy nézek ki? Átlagosan, viszont jól keresek, adok magamra, jól öltözködök, nem igazán az árát nézem a dolgoknak (már úgy normál keretek között, csak azért nem veszek hugo boss ruhát mert az hugo boss...)
DE mindez hiába mert kb szóba se állnak az emberrel a nők .
Ergo kérdező, nem a pénz miatt van, hanem hogy a nők vannak maguktól elszállva.
Valahol olvastam az oldalon, mondjuk a felső alsó 20% a "nem átlag" tehát akkor ezeket használva a kb 80% a a nőknek a férfiak felső 20% ra lő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!