Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen fontos a pénz nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fontos a pénz nőknek?

Figyelt kérdés

Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.

Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.

És lenézik a saját korosztályukat.

2021. jan. 30. 20:59
 161/195 anonim ***** válasza:
100%
152 nem nézek tv-t lassan 20éve szval ez nem talált..
2021. febr. 4. 11:41
 162/195 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott szemmel látni a világot. Mondja, aki ki sem mozdul a gép elől.
2021. febr. 4. 11:56
 163/195 A kérdező kommentje:
Gondolod te.
2021. febr. 4. 12:00
 164/195 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én tudom. Te meg vetítesz.
2021. febr. 4. 12:00
 165/195 A kérdező kommentje:
Most vitatkozhatsz, nem vagy tőle szórakoztató. Az emberek a mai világban az igazságot keresik.
2021. febr. 4. 12:05
 166/195 anonim ***** válasza:
42%

ezt csak feltételezed, meg egyébként is én magam is sokat vagyok a gép előtt mondhatni itt elék, de mégis rengeteg tapasztalatom van. sok társaságba megfordultam, és sok mindent láttam.

elmodható a legtöbb nőnek fontos

-magabiztosság

-férfias kiállás

-végzettség

-jó meló, vagy valalkozás

-autó, ház

2021. febr. 4. 12:07
 167/195 A kérdező kommentje:

"jó meló, vagy valalkozás"

na és ez miben keresendő? a pénz témájában, ahhoz köthető

miért kell vállalkozás vagy jó meló? mert az fizet jól és az adja az egzisztenciát

2021. febr. 4. 12:09
 168/195 anonim ***** válasza:
85%

Igen, csakhogy te olyan tudatállapotban vagy, hogy nincs nálad az igazság. A te igazságod kb az, hogy lapos a föld. A kis fórumodon megegyezhettek ebben, de a valóságot nem fogja megváltoztatni.

Ha az igazsággal szembe tudnál nézni, ha nem is hajlandó, de képes lennél az önismeretre, már lenne barátnőd. De az igazság az, hogy nem tudsz együtt élni senkivel. Már olyan szinten el vagy korcsosodva, hogy ha be is csöngetne az elvárt szupermodell, akkor sem csinálnál semmit.

A valóságot feladod egy illúzióért.

2021. febr. 4. 12:09
 169/195 A kérdező kommentje:
Hatalmas tévedésben vagy.
2021. febr. 4. 12:14
 170/195 anonim ***** válasza:
100%
166 vagyok.. 168 bármit írsz az csak spekuláció, feltételezés? nem értekkel engem mások buta elméletei, bele értve a vallást és a politikát is. ennyi erről azt mondom "elkeseredett duci lány vagy aki itt szeretne ismerkedni" ami vagy igaz vagy sem.. ennek így semmi értelme, szóval maradjunk a tényeknél.
2021. febr. 4. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!