Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a pénz nőknek?
Annak idején is a pénz, de létezett az egészséges értékrend.
Manapság már kapásból arra tanítják a szülők a gyerekeiket, hogy a pénzt keressék. Már 18 éves kortól arra várnak, hogy a gazdag felkarolja őket.
És lenézik a saját korosztályukat.
ezt csak feltételezed, meg egyébként is én magam is sokat vagyok a gép előtt mondhatni itt elék, de mégis rengeteg tapasztalatom van. sok társaságba megfordultam, és sok mindent láttam.
elmodható a legtöbb nőnek fontos
-magabiztosság
-férfias kiállás
-végzettség
-jó meló, vagy valalkozás
-autó, ház
"jó meló, vagy valalkozás"
na és ez miben keresendő? a pénz témájában, ahhoz köthető
miért kell vállalkozás vagy jó meló? mert az fizet jól és az adja az egzisztenciát
Igen, csakhogy te olyan tudatállapotban vagy, hogy nincs nálad az igazság. A te igazságod kb az, hogy lapos a föld. A kis fórumodon megegyezhettek ebben, de a valóságot nem fogja megváltoztatni.
Ha az igazsággal szembe tudnál nézni, ha nem is hajlandó, de képes lennél az önismeretre, már lenne barátnőd. De az igazság az, hogy nem tudsz együtt élni senkivel. Már olyan szinten el vagy korcsosodva, hogy ha be is csöngetne az elvárt szupermodell, akkor sem csinálnál semmit.
A valóságot feladod egy illúzióért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!