Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyuttmaradnatok a parotokal ha az nem akarna szulni mert faj?
Én pl. ezért sem akarok gyereket, párom nem zargat ezzel. Egyszer mondta, hogy bár át tudná vállalni a fájdalmat, hogy nekem könnyebb lenne, de így mivel az én testem és én viselem az egészet, elfogadja, hogy nem lesz gyerek, mert nem egy tragédia, ha nincs. Örökbefogadásról még nem beszéltünk, de igazság szerint engem nem csak a szülés tart vissza.
Zárójeles megjegyzés: ha nem lenne annyi negatív élmény és bizonyos "természetes szülés" párti körök nem hangoztatnák folyton a "szülés csodáját" (miközben a többség látja, hogy nem az) és nem kiáltanának kígyót-békát azokra, akik a császárt választják. Illetve eleve, ha meglenne a nőnek a szabadsága a választásra és nem lenne luxus az érzéstelenítő beadása (majd csak imádkozni lehet, hogy tényleg hat, meg előtte könyörögni, hogy adjanak), akkor lehet, hogy kevesebben félnénk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!