Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyuttmaradnatok a parotokal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyuttmaradnatok a parotokal ha az nem akarna szulni mert faj?

Figyelt kérdés
Inkabb orokbe akar fogadni?

2021. jan. 26. 16:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy persze, termelődik endorfin szülés közben, de ez nem semlegesíti a fájdalmat, legfeljebb elviselhetővé teszi, hogy ne ájulj bele, de amúgy meg inkább utólag van szerepe, hogy elfelejtse az ember lánya azt a szenvedést és akarjon még egy babát, ne álljon meg az elsőnél. Nekem relatíve gyors és könnyű szülésem volt, de még így is azt tudom mondani, hogy sosem fájt még így semmi (a járulékos sérülésekről nem is beszélve, amikre nincsenek hatással az ilyen csodaszerek, pl gátrepedés), szóval megértem, ha valaki nem vágyik annyira babára, hogy ezt bevállalja a kedvéért.
2021. jan. 27. 08:53
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

Én pl. ezért sem akarok gyereket, párom nem zargat ezzel. Egyszer mondta, hogy bár át tudná vállalni a fájdalmat, hogy nekem könnyebb lenne, de így mivel az én testem és én viselem az egészet, elfogadja, hogy nem lesz gyerek, mert nem egy tragédia, ha nincs. Örökbefogadásról még nem beszéltünk, de igazság szerint engem nem csak a szülés tart vissza.

Zárójeles megjegyzés: ha nem lenne annyi negatív élmény és bizonyos "természetes szülés" párti körök nem hangoztatnák folyton a "szülés csodáját" (miközben a többség látja, hogy nem az) és nem kiáltanának kígyót-békát azokra, akik a császárt választják. Illetve eleve, ha meglenne a nőnek a szabadsága a választásra és nem lenne luxus az érzéstelenítő beadása (majd csak imádkozni lehet, hogy tényleg hat, meg előtte könyörögni, hogy adjanak), akkor lehet, hogy kevesebben félnénk.

2021. jan. 27. 10:50
 23/27 anonim ***** válasza:
22 szívemből szóltál a zarojeles bekezdeseddel.
2021. jan. 27. 12:27
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
22-es, te gyerekellenes vagy?
2021. jan. 27. 13:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi az hogy gyerekellenes?
2021. jan. 27. 14:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Aki nem akar gyereket...
2021. jan. 27. 21:35
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem akar gyereket, az childfree/gyerekmentes. Nem jelenti, hogy utálja is őket.
2021. jan. 27. 23:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!