Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyuttmaradnatok a parotokal ha az nem akarna szulni mert faj?
Figyelt kérdés
Inkabb orokbe akar fogadni?2021. jan. 26. 16:17
11/27 anonim válasza:
Már, hogy fájna a szülés, amikor szülés közben endorfinok termelődnek (45F).
12/27 anonim válasza:
#11 pontosan, meg egy csomó nő orgazmust is él át szülés közben. Igazából kamuzik mindenki, nem is fáj az, csak összekeverik a nagyon erős gyönyörérzettel
(nő vagyok és nyáron szültem, nem részletezem a dolgot, de nem volt orgazmusom és meglehetősen fájdalmas élmény volt, mielőtt még valaki komolyan veszi a fentieket)
13/27 anonim válasza:
#12 ejnye már, itt egy férfi, aki megmondta, mit érzünk mi, butus nők, hát hogy mered megcáfolni :D
14/27 anonim válasza:
Szerintem a tokonrugas sem fáj hiszen a férfiak szeretik ha ingerlik a pcsuket
(45N)
16/27 anonim válasza:
Én a lepontozott #9-es vagyok, tanúsíthatom, hogy nagyon fáj, átéltem.
Hülye 11-es pasi endorfin akkor amikor a kezedbe adják, előtte van 2-5-20 óra szenvedés. Szerintem az oxitocinnal téveszted, ami összehúzódást okoz, na az qurvára fáj.
17/27 anonim válasza:
16. Időhúzás vitatkozni egy olyan ostoba pasassal aki soha nem képes ezt átélni sőt nem nyitott olyan nők elmondására a fájdalomról akik viszont át- vagy inkább túlélték. Sőt ez a korlátolt gondolkodás annyira végtelenül ostoba elmére vall hogy komolyan nem éri meg leereszkedni a szintjére.
18/27 anonim válasza:
Az ilyen buta pötsöket jó lenne kiherélni, hogy átéljék a dolgot. Meg legalább nem szaporodna az ostoba fajtája.
20/27 anonim válasza:
Kroll, te nagyon butuska vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!