Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyuttmaradnatok a parotokal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyuttmaradnatok a parotokal ha az nem akarna szulni mert faj?

Figyelt kérdés
Inkabb orokbe akar fogadni?

2021. jan. 26. 16:17
1 2 3
 1/27 Savlekotő ***** válasza:
51%
Nem mindenki olyan ősember h szimplán a szaporodásért gyerekért van a másikkal. Igen együtt maradnék,akkor is ha meddő, mert ha körbe nézel látod gondolom hogy általában csak rombolja a kapcsolatot házasságot a gyerek.
2021. jan. 26. 16:22
 2/27 anonim ***** válasza:
5%
Én nem, az örökbefogadás évek, sok a macera vele, és sose lesz a tiéd úgymond, egy idegen gyerek. Persze akinek nem lehet jó alternatíva, de akinek lehet, annak jobb a saját. Ilyen indokot hogy fájdalmas a szülés.. inkább pszichológust keressen, hátha tud neki segíteni lekűzdeni ezt a félelmet.
2021. jan. 26. 16:23
 3/27 anonim ***** válasza:
94%
Engem elhagyott emiatt az exem. "Mások is túlélték már! Nekem kell a gyerek!" Ja, várjunk, én hagytam el őt. Nem kell ilyen szűklátókörű, együttérzésre képtelen önző alak mellém. Inkább egyedül!
2021. jan. 26. 16:25
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem tök mindegy, mi az indok, ha valaki nem akar gyereket, akkor ő nem akar és kész, teljesen lényegtelen, hogy félelemből, önismeretből (mert alkalmatlannak érzi magát rá), vagy elvi okokból (erre a világra még egy gyerek felesleges alapon) vagy valami teljesen más miatt. Ha a párja akarna gyereket, akkor ez egy feloldhatatlan ellentét. Én ugyan nő vagyok, de nem maradnék együtt egy pasival, ha ő kijelentené, hogy nem akar gyereket, mert mittudomén, ősemberes dolognak gondolja a szaporodási vágyat és amúgy is tönkreteszi a házasságot (lásd a #1 példáját). De ha azt mondaná, hogy simán nem szereti a gyerekeket, akkor sem maradnék vele. Mert én meg akarok gyereket. Igazából itt ennyi a lényeg csak.
2021. jan. 26. 16:33
 5/27 anonim ***** válasza:
65%

Ha többek nekiállnál magyarázni, hogy "más is kibírta, stb", akkor kb rögtön csomagolhatnál is össze, mert tuskó vagy.

Próbáljuk ki: párszor jól megrugdoslak ott lenn, AZTÁN jöhetnél hasonló bllshittel.

Egyébként hagyd el, Ő jár jobban nélküled ;)

2021. jan. 26. 16:35
 6/27 anonim ***** válasza:
80%
Hát a férfiaknak könnyű a gyerekvállalás. Csak egy élvezés és kész. A nő szívja meg az egészet. Én se szülök, nem fogom kiszolgáltatni magam. Ez nem az én világom. Pasim se akar gyereket, így összeillünk. Ha te gyereket akarsz, a párod pedig nem akar, akkor ti nem vagytok összeillő pár. Örök vitát fog ez képezni nálatok.
2021. jan. 26. 16:46
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarnék saját gyereket nem, ha nem akarnék, vele maradnék. Ennyire egyszerű.

Más a jövőkép, ha az nem egyezik, felesleges a belenyugvás vagy a kompromisszum, nem kell tulragozni

2021. jan. 26. 16:46
 8/27 anonim ***** válasza:
79%

Nekem mindegy, hogy mi az indok, de én nem maradtam volna együtt a párommal, ha nem akart volna gyereket.

Az, hogy fel a szulestol amúgy teljesen valid.

2021. jan. 26. 16:48
 9/27 anonim ***** válasza:
25%

Nekem ez indokként 16 év fölött nevetséges, bár én nő vagyok. Egy örökbefogadás is rengeteg lemondással, fájdalommal jár, nem beszélve az évekig tartó várakozásról, ehhez képest néhány óra fájdalom belefér..

Egyébként mindenkinek joga van nem akarni gyereket, és a másiknak azt mondani, hogy én viszont akarok, és akkor szakítani kell. Az már egy másik helyzet, ha mindketten egyre vágynak, de nem jön össze, és az nem opció, hogy szakítsanak, hanem ez az egyetlen lehetőség "közös" gyerekre.

2021. jan. 26. 17:42
 10/27 anonim ***** válasza:
85%
#9 Az igaz, hogy az örökbefogadás se egyszerű, és a terhességtől való félelem is kezelhető, de az, hogy ennél a kérdésnél sokszor kamu indokokkal állnak elő az emberek, épp azért van, mert a környezetükben mindenki úgy érzi, magyarázattal tartoznak neki. Nincs olyan, hogy "nevetséges indok", eleve az nevetséges, hogy ha valaki nem akar gyereket, azt köteles megindokolni a sarki kisboltosnak is, aki aztán eldönti, elfogadja-e ezt indokként...
2021. jan. 26. 18:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!