Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elittárs átverés ?
#14-hez: Munkanélküli biztosítósként nem biztos, hogy az elittárson kellene keresgélni... Én nem vagyok a fizetős oldalak híve, de 2 nő ismerősöm pont erről az oldalról talált férjet.
Amúgy a Tinder 0 Ft-ból is jól használható. Tesóm ott találta meg a vőlegényét, én pedig immár 1 éve a páromat. Messze ott vannak a legtöbben, aki ott nem talál, az máshol sem fog pénzért sem.
33F
Így van.
Sokan találtak már társat a netről, szó nincs róla hogy lehetetlen, de nagy szerencse kell hozzá.
Amit én nem értek egyes szolgáltatókban, hogy ha egyszer befizettél, miért kell utána autómatikusan vonni a pénzt.
Hát had döntsem már el én, és mindenki maga, hogy akarok e tovább tag lenni vagy sem.
Persze értem én, nekik ez az üzlet, hisz a nagy többség nem akarja befizetni a második díjat, ha eddig nem járt sikerrel.
Ez azérz van, mert az internetes társkeresés alapból halálra van itélve.
Persze természetesen mindig vannak kivételek.
Van aki a netről házasodik, de ez nagyon ritka.
Sajnos a társkereső oldalak üzemeltetői rájöttek, hogy ebből üzletet lehet csinálni, és bizony rá is álltak erre.
20-25 évvel ezelőtt még jól működött, de most már sajnos üzlet lett belőle.
18: Mért adod nekik oda az adataidat?
Én anno bolt nevére regisztrált SIM-kártyát vettem és arról fizettem nekik.
Csak annyit töltöttem fel rá, amennyit fizetni akartam.
Atya ég.
Ez bizony nem piskóta.
Faterom nagyon sok nővel tartotta ott a kapcsolatot, sokakkal randizott is, lett is több barátnője, pedig ő aztán nagyon nem egy ideál,abszolút nem oda való.
Szóval nem rossz az elittárs, megszűri a népet a regisztrációs kérdőívvel.
Ha nem figyelsz oda, akkor lehúz lóvéval.
Az igazán jó oldal a Randivonal, a mélyvízet kedvelőknek a Badoo és a Twoo.
A Tinder a leggagyibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!