Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elittárs átverés ?

Figyelt kérdés
Szegedi vagyok,50 km távolságra állítottam be a keresőt, erre Budapestről, Paksról meg kukutyinfalváról ajánj nőket. Heti 1-2 Szegedi nőt ad be max. Annak is több mint, 50%-a kamuprofil. Ilyen nincs hogy minden nő látta és nem válaszolt meg max 10-ből 1 ír vissza úgy hogy szimpatikusnak tart, de ha kérdezel tőle látta nem válaszol. Férfiak írnak nők nevében. Ráadásul pénzzel is lehúznak elég rendesen.

2021. jan. 13. 23:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
9%

#14-hez: Munkanélküli biztosítósként nem biztos, hogy az elittárson kellene keresgélni... Én nem vagyok a fizetős oldalak híve, de 2 nő ismerősöm pont erről az oldalról talált férjet.

Amúgy a Tinder 0 Ft-ból is jól használható. Tesóm ott találta meg a vőlegényét, én pedig immár 1 éve a páromat. Messze ott vannak a legtöbben, aki ott nem talál, az máshol sem fog pénzért sem.

33F

2021. márc. 15. 10:13
 22/32 anonim ***** válasza:
80%

Így van.

Sokan találtak már társat a netről, szó nincs róla hogy lehetetlen, de nagy szerencse kell hozzá.

Amit én nem értek egyes szolgáltatókban, hogy ha egyszer befizettél, miért kell utána autómatikusan vonni a pénzt.

Hát had döntsem már el én, és mindenki maga, hogy akarok e tovább tag lenni vagy sem.

Persze értem én, nekik ez az üzlet, hisz a nagy többség nem akarja befizetni a második díjat, ha eddig nem járt sikerrel.

2021. márc. 15. 10:15
 23/32 anonim ***** válasza:
28%
"if you want to fish, dont ask the fish how to catch it, ask the fisherman" vagyis a nok amit irnak hogy mit akarnak total bullshit, ugy is a hormonjaikra fognak hallgatni akarmennyire is masmerre akarnak jarni... egy no siman megszeret teged csak a belsod alapjan meg ha a kulsod annyira nem is tetszik neki, persze ezt is mindjart majd megvetozzak, pedig nekem van igazam. Es ezert nem mukodik soha a tarskeresozes, mert eloszor aggyal gondolkodnak, aztan meg a hormonok jonnek kepbe es total kaosz lesz a vegen... ezert van hogy hiaba likeol nem figyel rad, vagy eltunik egy ido utan, vagy valami hulye indokot keres hogy miert legyen vege, es ezert kell nekik az a sok csicska ferfi aki kisgatyaban pozol a kocsi elott. Az idosebb nokben legalabb mar normalizalodtak a dokgok, es tudjak mit akarnak legalabb
2021. márc. 15. 10:49
 24/32 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom nincs a környékeden elég nő, ezért ad be másokat. Úgy van vele, hogy ha meglátod a lányt, talán megtetszik és nem számít a távolság. Ha meg nem vagy szimpi egy csajnak, akkor nem fog válaszolni.
2021. ápr. 9. 14:21
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Szintén Szegedről. Elittársat még nem próbáltam, nincs velük tapasztalatom. De ha érdekel, mondom a többit. Sok-sok évvel ezelőtt 20-as éveimben csajokéspasikon (iWiW) találtam meg volt feleségem, előtte 1-2 randi jött össze, semmi komolyabb. Aztán válásom után közel a 40-hez pár éve újra próbálkoztam, Randivonalon és Elsőtalálkozáson összejött gyorsan 1-1 randi, de aztán nem lett belőlük semmi, utána elfogytak az esélyesek, nem igazán voltak új nők. Tinder meg katasztrófa, 1 év alatt pár match, de aztán özenetre azok se írtak vissza.
2021. ápr. 9. 23:30
 26/32 anonim ***** válasza:
88%

Ez azérz van, mert az internetes társkeresés alapból halálra van itélve.

Persze természetesen mindig vannak kivételek.

Van aki a netről házasodik, de ez nagyon ritka.

Sajnos a társkereső oldalak üzemeltetői rájöttek, hogy ebből üzletet lehet csinálni, és bizony rá is álltak erre.

20-25 évvel ezelőtt még jól működött, de most már sajnos üzlet lett belőle.

2021. ápr. 10. 00:02
 27/32 anonim ***** válasza:

18: Mért adod nekik oda az adataidat?

Én anno bolt nevére regisztrált SIM-kártyát vettem és arról fizettem nekik.

Csak annyit töltöttem fel rá, amennyit fizetni akartam.

2021. szept. 13. 18:41
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Elittárson a barátnőmnek egy török vendégmunkást ajánlottak. Nagyon elit, naná. Én kihagynám.
2021. szept. 14. 00:37
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég.

Ez bizony nem piskóta.

2021. szept. 14. 02:06
 30/32 peca1000 ***** válasza:
100%

Faterom nagyon sok nővel tartotta ott a kapcsolatot, sokakkal randizott is, lett is több barátnője, pedig ő aztán nagyon nem egy ideál,abszolút nem oda való.

Szóval nem rossz az elittárs, megszűri a népet a regisztrációs kérdőívvel.

Ha nem figyelsz oda, akkor lehúz lóvéval.

Az igazán jó oldal a Randivonal, a mélyvízet kedvelőknek a Badoo és a Twoo.

A Tinder a leggagyibb.

2021. szept. 29. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!