Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek átverés lehet, ha bejövök egy jóképű, aranyos srácnak úgy, hogy kövér vagyok?
Tinderen ismertem meg egy külföldi srácot. A profilomon ki van emelve, hogy kövér vagyok, súlyt, magasságot megadtam, képet is csatoltam az alakomról, hogy ne legyen zsákbamacska az ismerkedés. Objektíven nézve az arcom nem csúnya és a személyiségem is viszonylag rendben van. A sráccal beszélek már pár napja, és tegnap rá is kérdeztem, hogy tényleg oké-e vele, csak annyit írt, hogy értékeli, hogy őszinte vagyok, és azóta is kellemesen elbeszélgetünk, aranyos üzeneteket küld.
Szerintetek lehetséges, hogy tényleg nem érdekli? Mert én még nem találkoztam ilyennel. :D
Hát, ennyi információból még nehéz megítélni, nem lehet, hogy csak magaddal szemben vagy túl szigorú, és nem is vagy annyira telt, hogy ne légy vonzó?
Illetve egy megnyerő személyiség párkeresésnél nagyon fontos szempont, szóval ha jól el lehet veled beszélgetni hosszasan, akkor nem biztos, hogy át akar verni.
Akár kapcsolatról, akár egyéjszakásról volt szó, 1-et kivéve mindegyik nő, akivel összefújt a szél, husisabb volt. (8-10 nőről van szó.)
Akinek már tele van a pöcörője a debilséggel, az az intellektust helyezi előtérbe, nem egy paramétert. Igen, még létezünk.
F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!