Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell mindig mindenkiben...

Miért kell mindig mindenkiben csalódnom?

Figyelt kérdés
Újra és újra ugyanazt dobja be nekem az élet. Nehezen nyílok meg, de amikor már kezdek megbízni valakiben, akkor mindig csalódnom kell. Mindegy, hogy barátság, szerelem, ugyanazokat a köröket futom mindenkivel. Bizalmat kérnek tőlem, megadom, én is csak őszinteséget kérek. És sose a szemembe mondják a szart, mindig véletlenül tudom meg. csak én vagyok ilyen kihaló állatfajta, hogy amit mondok azt tartom. A szó igaz, az eskü szent, a hűségben nincsenek kiskapuk. De miért csak nekem? Más is érzi ezt? Mi a véleményetek a jelenségről?

2020. okt. 3. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ma hajszoltabb az életforma mint régen, és ez rányomja a bélyegét mindenféle emberi kapcsolatra. Azok elég felszínesek, a korábbinál gyakoribb, hogy az illető csakis a saját hasznát, érdekét nézi.
2020. okt. 3. 20:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon igaz, a fene vigye el.
2020. okt. 3. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért látod így? Ha gondolod, nagy vonalakban írd meg magánban, mivel jó kíváncsi lettem:)
2020. okt. 3. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!