Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen lehetetlen dolgok...

Milyen lehetetlen dolgok történtek veled eddigi életedben?

Figyelt kérdés
Amire tényleg azt mondod, hogy Murphy, és 1 a 10.000-hez esélye volt, hogy ilyen megtörténjen veled.

tegnapelőtt 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy szállodában dolgoztam diáklány koromban pár hónapig, és az egyik szállodai szobában laktam. Miután kiköltöztem, éjszaka a fenti szobában csőtörés volt, átázott a mennyezet és rászakadt az ágyamra. Gyakorlatilag fél napon múlt az életem, bár lehet nem haltam volna bele, de biztos nem lett volna kellemes.
tegnapelőtt 17:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Megkedvelt egy csaj. :D
tegnapelőtt 17:34
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
Ha lehetetlen lenne, nem történt volna meg.
tegnapelőtt 17:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nagyon pici volt a valószínűsége.
tegnapelőtt 17:39
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
hosszú sztori lenne
tegnapelőtt 17:53
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Egy időben aktívan jártam focizni. Mindig busszal mentem, ami megállt a megállóban, én leszálltam, a busz mögött leléptem a járdáról és átsétáltam az utca túloldalra. Ezt legalább másfél évig, heti 2-3 alkalommal. Évekkel később tudtam meg, hogy nem egyirányú az utca (ahogy addig hittem), azaz bármelyik alkalommal meghalhattam volna, mert sosem néztem ki a busz mögül, mielőtt elindultam. Valahogy pont akkor sosem ment senki arra.
tegnapelőtt 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán álmodok, de ha igen, akkor általában egy személlyel, és nemsokára vele lesz valamilyen feladatom, tehát valamilyen kapcsolódás lesz vele (munka, feladatmegoldás, beszélgetés, vita, stb.).
tegnapelőtt 18:45
 8/14 anonim ***** válasza:
28%
Elvesztettem a szüzességemet.
tegnapelőtt 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Az elsőhöz hasonló nekem is volt. Kitalálta anyám esős időszakban hogy a tetőn ki kellene cserélni pár lecet. A szobám felett rakták le a cserepeket, pont az ágyam felé.

2 napig nem jöttek dolgozni, kocsmáztak. Már első nap fullon beázott, megsüllyedt a plafon nálam. Másnap meg beszakadt. Nem tudom anyám is mit hitt, hogy a szaros vályog ház majd bírni fogja...

Mindegy, én pont dolgoztam éjszakásba amikor beszakadt. Szerencse, hogy nem otthon aludtam

Más;

Egyetemen feljelentkeztem egy vizsgára de nem tudtam elmenni, nagyon lebetegedtem. Mégis beírtak nekem egy 5-öst. Nem jártam utána miért 😂

Amikor kicsi voltam csak kinti macskáink voltak amiket sorra megmérgeztek. Költözéskor 7 macskát hagytunk hátra. Minden nap suli után visszamentem a házhoz keresni, szólongatni a macskákat. Kb 2 hónap után egy megkerült. Szerintem ez igazi csoda volt..Nagyon le volt fogyva. Egy tanárnőm befogadta, benti macska lett és jó élete volt utána.

tegnapelőtt 20:07
 10/14 anonim ***** válasza:

4-kor a megyeszékhelyről két busz indul egyszerre, ugyanarra a végállomásra, ahol lakom, csak egyik falujáró, másik meg nagyon kevés helyen áll meg. Az utóbbival szoktam menni, aznap mégis volt egy megérzés féleség, így inkább a falujárót választottam. Félúton, ahol pont összetalálkozik a kettő, ott volt a másik, füstölve, az utasok (jogosan) bosszúsan körülötte. Lerobbant a busz, de szerencsére senki sem sérült meg.

Nagyon megtetszett egy pulcsi az egyik boltban, ami nálam nagyon ritka, de pont a nekem kellő méret hiányzott, hiába néztem át többször is. Fizetés előtt mégis visszamentem, és akkor már ott volt a stimmelő méret.

Nem sokszor, de én is járok úgy néha, hogyha ismerős, rokon, barát szerepel az álmomban, akkor napokon belül vagy találkozni fogunk, vagy lesz valamilyen közös dolgunk.

tegnapelőtt 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!