Milyen lehetetlen dolgok történtek veled eddigi életedben?
Az elsőhöz hasonló nekem is volt. Kitalálta anyám esős időszakban hogy a tetőn ki kellene cserélni pár lecet. A szobám felett rakták le a cserepeket, pont az ágyam felé.
2 napig nem jöttek dolgozni, kocsmáztak. Már első nap fullon beázott, megsüllyedt a plafon nálam. Másnap meg beszakadt. Nem tudom anyám is mit hitt, hogy a szaros vályog ház majd bírni fogja...
Mindegy, én pont dolgoztam éjszakásba amikor beszakadt. Szerencse, hogy nem otthon aludtam
Más;
Egyetemen feljelentkeztem egy vizsgára de nem tudtam elmenni, nagyon lebetegedtem. Mégis beírtak nekem egy 5-öst. Nem jártam utána miért 😂
Amikor kicsi voltam csak kinti macskáink voltak amiket sorra megmérgeztek. Költözéskor 7 macskát hagytunk hátra. Minden nap suli után visszamentem a házhoz keresni, szólongatni a macskákat. Kb 2 hónap után egy megkerült. Szerintem ez igazi csoda volt..Nagyon le volt fogyva. Egy tanárnőm befogadta, benti macska lett és jó élete volt utána.
4-kor a megyeszékhelyről két busz indul egyszerre, ugyanarra a végállomásra, ahol lakom, csak egyik falujáró, másik meg nagyon kevés helyen áll meg. Az utóbbival szoktam menni, aznap mégis volt egy megérzés féleség, így inkább a falujárót választottam. Félúton, ahol pont összetalálkozik a kettő, ott volt a másik, füstölve, az utasok (jogosan) bosszúsan körülötte. Lerobbant a busz, de szerencsére senki sem sérült meg.
Nagyon megtetszett egy pulcsi az egyik boltban, ami nálam nagyon ritka, de pont a nekem kellő méret hiányzott, hiába néztem át többször is. Fizetés előtt mégis visszamentem, és akkor már ott volt a stimmelő méret.
Nem sokszor, de én is járok úgy néha, hogyha ismerős, rokon, barát szerepel az álmomban, akkor napokon belül vagy találkozni fogunk, vagy lesz valamilyen közös dolgunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!