Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan létezik, hogy valaki...

Olyan létezik, hogy valaki azért nem keres magának párt, mert a rokonai és ismerősei annyit szekálják a dologgal, hogy úgy van vele, hogy már csak azért sem fog?

Figyelt kérdés
Tehát hogy valakit rokonok, ismerősök, kollégák folyton ezzel cseszegetnek, hogy mikor jön már végre össze valakivel, meg hogy majd ők összehozzák neki, meg kéretlen tanácsok egymás hegyén-hátán. De az illetőnek már annyira herótja van a dologtól, hogy kvázi meg akarják neki szabni, hogy hogyan éljen, hogy bekapcsol nála egyfajta lázadó funkció, és úgy van vele, hogy már csak azért is egyedülálló marad, ő nem fog senki óhajának megfelelni életviteli szempontból. Ilyen létezik?

tegnap 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Egy magányos, "mamahoteles" férfivel nem fog összejönni egy nő sem, szóval engem hiába cseszegetnek, se így se úgy nem lesz barátnőm. Lázadhatok akár,de ha nem lázadok, akkor sem lesz barátnőm.
tegnap 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Én is ilyen vagyok

Minél inkább mondogatják annál inkább szeretek ezzel makacskodni

tegnap 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Végül is sokkal egyszerűbb másokra fogni a dolgot, mint belátni, hogy a kutyának sem kellünk.
tegnap 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen helyzetben nem feltétlenül makacsságból nem keresnék senkit, hanem már kínos is lenne és teljesen rá is görcsölnék még jobban, ezért sem menne.
tegnap 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem butaság mások véleménye alapján élni, ez is sajnos az, hiszen mások véleménye miatt makacsolja meg magát. Ha azt mondanák minek van párja, jaj de rossz dolog az, akkor csakazértis bennemaradna egy amúgy borzalmas párkapcsolatban?

Sokkal inkább kell arra fókuszálni, hogy az egyén mit akar. Ha én nem akarok párkapcsolatot akkor nem lesz, mert én nem akarom, és nem bárki más véleményének a bármilyen szintű befolyásolása miatt. Ugyanez igaz fordítva is.

Nem szabad magatokat alábecsülni, mások akaratának alávetni.

Sokszor persze könnyebb lázadni, és nem dönteni a nagy dolgokban (mindenkinek más mi számít nagynak), nincs akkora felelősség érzete így a döntéseknek.

Megértem egyébként ezt, engem apumék cseszegettek mindennel is, sokáig voltam ennek alárendeltje, azt éreztették velem hogy nem érek semmit, csúnya vagyok, buta vagyok …

tegnap 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

És ugyan miért jó párkapcsolatban élni?

Én visszakérdeznék tőlük.

Ennek semmi köze a mamahotelhez, van, aki egyedül szeret élni.

Az meg, hogy kellene e valakinek, hát nem releváns, ha valaki nem akar társat az életébe.

tegnap 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!