Olyan létezik, hogy valaki azért nem keres magának párt, mert a rokonai és ismerősei annyit szekálják a dologgal, hogy úgy van vele, hogy már csak azért sem fog?
Én is ilyen vagyok
Minél inkább mondogatják annál inkább szeretek ezzel makacskodni
Szerintem butaság mások véleménye alapján élni, ez is sajnos az, hiszen mások véleménye miatt makacsolja meg magát. Ha azt mondanák minek van párja, jaj de rossz dolog az, akkor csakazértis bennemaradna egy amúgy borzalmas párkapcsolatban?
Sokkal inkább kell arra fókuszálni, hogy az egyén mit akar. Ha én nem akarok párkapcsolatot akkor nem lesz, mert én nem akarom, és nem bárki más véleményének a bármilyen szintű befolyásolása miatt. Ugyanez igaz fordítva is.
Nem szabad magatokat alábecsülni, mások akaratának alávetni.
Sokszor persze könnyebb lázadni, és nem dönteni a nagy dolgokban (mindenkinek más mi számít nagynak), nincs akkora felelősség érzete így a döntéseknek.
Megértem egyébként ezt, engem apumék cseszegettek mindennel is, sokáig voltam ennek alárendeltje, azt éreztették velem hogy nem érek semmit, csúnya vagyok, buta vagyok …
És ugyan miért jó párkapcsolatban élni?
Én visszakérdeznék tőlük.
Ennek semmi köze a mamahotelhez, van, aki egyedül szeret élni.
Az meg, hogy kellene e valakinek, hát nem releváns, ha valaki nem akar társat az életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!