Szerintetek létezik olyan hogy egy szülő, leginkább édesanya féltékeny lehet a lányára,pár kapcsolat szempontból?Történt-e valakivel ilyen,vagy ismerősével?
Kellemes ünnepeket :) .Pár hete beszélgettem egy hölgy ismerősömmel,és fel vetette,hogy lehet az anyukája féltékeny picit ránk,mert neki nagyon rossz a kapcsolata,iszonyat féltékeny,meg sírós,önbizalom hiányos.Á mondom miért lenne az,szerintem örülnie kéne,hogy a lányanak nincs ilyen gondja.Párommal szakítottunk,illetve ő,de konkrét ok nem hangzott el.Próbáltam az egészet át gondolni,és voltak olyanok,hogy be akart nagyon szabályozni az édesanyja,valamit mindig kitalált neki. 3 éve voltunk együtt a leánnyal,volt már neki is rossz kapcsolata,és maga a lánya mesélte,hogy ott nem szólt bele az anyja,sőt,még mondogatta hogy lásson ilyet is ne mindig csak a pozitív dolgokat.A lánya meg fel veszi magára az anyuka gondját így lelkileg,hozzám tudott is volna költözni,akart is,de egyszerűen pasz mi történt és ki lépett a kapcsolatból.A hölgy szerint ilyen önző szeretet ez,hogy egyikük sem legyen nagyon boldog,mindenki a rossz dolgait meg ossza egymással,velem kapcsolatban meg nem tud.
Kicsit gáz ez valóban,ha létezik ilyen.
De állítólag rá fog jönni majd lány,de gondolom ez még idő.
Ez csak elmélet. Ráadásul más kapcsolatban nem volt ilyen az anyja.
Biztos könnyebb neked azt hinni, hogy anyuka tett keresztbe, mint azt, hogy a lány nem akarta veled
Nyilván csak elmélet ez,elfogadom ha a lányt nézem csak,hogy nem akarta.
Bár ez most egy érdekes,mert valamiért meg húz vissza felém...
Érdekes, egy jó 5 éve velem is kábé ugyanez történt.
De én már letudtam annyival, hogy defektes volt az egész család, és a csaj sem volt kivétel bármennyire is nem akartam észrevenni.
Ha egy család defektes, akkor elég nagy eséllyel a gyerek sem lesz egybe, kivéve ha mindenáron menekülni akar, de se az exem nem akart igazán, se ahogy látom nálad sem...
5# hozzá szólónak:Hasonló a szitu ahogy figyelem globálba a családot,hogy sok minden furcsa. Lány ugyan valamit érzékel,hogy nem helyes,de még sem történik semmi.
Ugyan ezt megkaptam akár barátok,szüleimtől,hogy valószínű valami baj lehet fejben,ezt a nevelő apukája is próbálta mondani nekem egy időben,hogy 1-es 2-es típus van: Amit lát és másol,illetve az örökletes.
Azzal egyetértenek az ő rokonai,hogy ha eljött volna hozzám jót tett volna neki,nem értik ők sem. Arra véli több ember úgy éli vagy élik ezt meg,hogy mindketten "szenvedjenek"
Az a baj felesleges ilyenbe túlzott energiát belevinni azt tanultam meg.
Nálunk az volt, hogy a családját is folyamatosan szidta neked, még sem történt semmi, sőt mindig azt mondta én vagyok az egyetlen aki szereti és jó hozzá még is kidobott magyarázat nélkül, aztán maradt otthon a beteg környezetben.
Az ilyet szerintem nem lehet megérteni. Speciális esetek, speciális embert igényel.
Kis idő múlva majd örülni fogsz, hogy idejében megszabadultál egy ilyentől. Szerintem ilyen lány mellett sose lehetne boldognak lenni.
Bevallom picit zavarodott voltam,mert sokáig magamba kerestem a bajt,mondom mit csináltam olyat?kérdés hegyeket csináltam már,nem értettem. De lassan lassan kezdem össze rakni,úgyhogy köszönöm a tapasztalatod,hogy meg osztottad,nagyon egyezik minden.
Igen édesapámék is így közelítették meg,hogy nem lenne jó életem,mindig idegeskednék,mert sose tudni mi kattan be.Amúgy nagyon váratlanul,egyik napról a másikra jött ez.
Arra is felkészültem,hogy lehet keresni fog valahogy... De majd nem bunkón vagy lehet neki ez kell nemtudom,hogy ezt ne erőltessük inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!