Létezik rajtam kívül olyan ember akinek a családján kívül nincsenek ismerősei?
Abszolút senki nem tudja ki vagyok. És én se ismerek senkit. Munkámban a családi cég futárja vagyok, vidékről járok Pestre minden nap az áruval. Nem nagyon van állandó ügyfél, átadom a csomagot és megyek a következő címre, így kapcsolatokat nem tudok ilyen módon kialakítani. Szülővárosomtól és családomtól 70 kilométerre lakok, a Nagyitól örökölt lakásban, így itt abszolút senki nem tudja ki vagyok, este esek haza a melóból, már nincs is erőm sehova menni meg nem is lenne kivel.
Úgy eltelt az idő, hogy 7 éve nincsenek ismerőseim! Létezik ilyen nyomorult ember még rajtam kívül?
Ez most egy kicsit az éhező afrikai gyerek példája, de neked van saját lakásod és van stabil munkád és ez máris sokkal több mint amit sok tízezer, akár százezer ember Magyarországon nem mondhat el magáról.
Tehát látod vannak nálad sokkal nyomorultabbak is, majd mikor látsz pár közmunkást az út szélén árkot kaparni vagy Pesten pár csövest remélem újra fogod értékelni ezt "nyomorultságot" amiben most "szenvedsz".
Nem panaszkodni akarok!
Keresem a pénzt, van lakásom, de nincs kikkel megosztani. Nincs kinek írni, kivel beszélni. Persze a szüleimmel beszélek, de az nem ugyanaz mint egy haver. Így elég üres az életem. A pénz nem minden!
Igen. Eddig évek óta 1-2 emberhez ragaszkodtam, de bizonyára túl sok voltam. Mióta eltávolodtak jó pár hónapja, most a napokba vettem észre, hogy egész haladok..Nem is volt igényem megosztani eseményeket az életemből. Őszintén szólva jóval sivárabbnak tartom így az életet, szerintem pont az a lényeg, hogy megoszthasd mással az örömöket. ..de több fájdalmat okozott a hiányuk megélése, így inkább az egymagam vonalon dolgozom tovább, aztán lesz valahogy...
Esetedben, miért nem kezdesz társkeresésbe mondjuk.. a hétvégéid szabadok. Új emberek, programok.
Vagy meló után olykor pesten maradnál, eljárnál valamilyen közösségbe, sport, akármi...csak, ha így érzed, hogy ideje, kezdj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!