Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha mindenki elpártolt tőlem...

Ha mindenki elpártolt tőlem és elkezdtek bunkók és visszautasítok lenni velem az emberek, a közeli ismerőseim még facen is kitöröltek az ismerőseik közül elképzelhető ,hogy valami pletyka terjedt el rólam a városban? Ha igen, honnan tudhatom meg?

Figyelt kérdés
Senki nem mond semmit ha kérdezem tőlük, hogy azért lettek-e bunkók és távolságtartók velem mert terjed rólam valami pletyka?

#pletyka #elterjedés #titkolóznak
tegnap 10:51
1 2
 1/11 KataCoach ***** válasza:
100%

Nem lehet ezt ennyiből megválaszolni.

Mennyire vagy jelen pl. közösségi médiákban? Posztolsz, kommentelsz?

A hozzád legközelebb álló embert kérdezd meg, ha van ilyen.

Lehet, hogy szerinted kék az ég, de mindenki más zöldnek látja.

Gondold végig, hogy miket csináltál, aminek esetleg ez lehet a következménye. Alapos önvizsgálat az első.

tegnap 11:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Szoktam posztolni de nem olyan sokat, kommentelni még kevesebbet.
tegnap 11:01
 3/11 KataCoach ***** válasza:
55%
Oké.
tegnap 11:05
 4/11 A kérdező kommentje:
anyukám mellettem van azt mondta ő is segít megfejteni miért lettek iylenek velem az emberek
tegnap 11:07
 5/11 KataCoach ***** válasza:
100%

Na az nagyon jó, ha melletted van.

Jutottatok valamire? És kik ezek az emberek, akik elfordultak? Közeli viszony, vagy felületes? Miben befolyásol téged ezeknek az embereknek az elvesztése? Mármint a csalódás érzetén kívül. Jelen voltak a hétköznapjaidban? Vettél ki pozitívat ezekből a kapcsolatokból?

tegnap 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet pletyka is, azonban valóban érdemes lenne végignézni, miket posztoltál konkrétan. Lehet, volt köztük nagyon megosztó dolog, vagy volt valami olyan aktivitásod (történet, komment, poszt), ami hasonló reakciót váltott ki.
tegnap 11:14
 7/11 A kérdező kommentje:
igazából a munkatársak, barátok, ismerősök mindenki fura lett velem. álltalában csak pozitív idézeteket meg kajákat szoktam kirakni. Magamról össz. 3 kép van kint amin csak az arcom látszik.
tegnap 11:16
 8/11 KataCoach ***** válasza:
66%

Nekem továbbra is hiányos sajnos ez az egész. Talán mert ilyen nem fordulna elő velem, hogy ne tudjam, mit tettem, mondtam.

Azért valld be, legalább magadnak, hogy ilyen nincs, hogy csak úgy a semmiből mindenki ellened fordul.

tegnap 11:20
 9/11 KataCoach ***** válasza:
83%

De még kérdeznék: Mit jelent a te értelmezésedben a fura és a bunkó?

Néhány konkrét példában, szituációban leírnád pontosan a kommunikációt?

tegnap 11:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Pl, ha mesélnek nekik a terveimrol mondják ugyse fog nekem sikerülni. Ha valakinél vagyok már mondják hogy miért nem mész haza? És nevetnek gunyolódnak minden van.
tegnap 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!