Ha mindenki elpártolt tőlem és elkezdtek bunkók és visszautasítok lenni velem az emberek, a közeli ismerőseim még facen is kitöröltek az ismerőseik közül elképzelhető ,hogy valami pletyka terjedt el rólam a városban? Ha igen, honnan tudhatom meg?
Nem lehet ezt ennyiből megválaszolni.
Mennyire vagy jelen pl. közösségi médiákban? Posztolsz, kommentelsz?
A hozzád legközelebb álló embert kérdezd meg, ha van ilyen.
Lehet, hogy szerinted kék az ég, de mindenki más zöldnek látja.
Gondold végig, hogy miket csináltál, aminek esetleg ez lehet a következménye. Alapos önvizsgálat az első.
Na az nagyon jó, ha melletted van.
Jutottatok valamire? És kik ezek az emberek, akik elfordultak? Közeli viszony, vagy felületes? Miben befolyásol téged ezeknek az embereknek az elvesztése? Mármint a csalódás érzetén kívül. Jelen voltak a hétköznapjaidban? Vettél ki pozitívat ezekből a kapcsolatokból?
Nekem továbbra is hiányos sajnos ez az egész. Talán mert ilyen nem fordulna elő velem, hogy ne tudjam, mit tettem, mondtam.
Azért valld be, legalább magadnak, hogy ilyen nincs, hogy csak úgy a semmiből mindenki ellened fordul.
De még kérdeznék: Mit jelent a te értelmezésedben a fura és a bunkó?
Néhány konkrét példában, szituációban leírnád pontosan a kommunikációt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!