Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme van a 72 órás...

Mi értelme van a 72 órás dezodornak? Van olyan ember aki 72 óráig nem fürdik? Szerintem még a 24 órás dezodor is sok, de az még elképzelhető például éjszakai műszakban vagy ha valaki 24 órát dolgozik, de 72???

Figyelt kérdés
febr. 9. 16:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha mondjuk elmész túrázni, és nem tudsz lefürdeni, csak mosakodni, akkor jó.

Amúgy tényleg kitart 72 óráig?

febr. 9. 16:57
 2/26 anonim ***** válasza:
27%

"Van olyan ember aki 72 óráig nem fürdik?"

Én durván 168 óránként fürdök.

febr. 9. 16:58
 3/26 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos vannak ilyen emberek, de azok szerintem dezodort sem nagyon használnak, ha már ilyen igénytelenek :D Amúgy #1 szerintem 3 napi izzasztó nem fürdős túra mellett a dezodor olyan, mint halottnak a csók.
febr. 9. 17:02
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

3# pl kamionosok, amikor este olyan helyen sikerül megállni, ahol se zuhanyzó, se mosdó? Szerintem még németeknél sem olyan fejlett, mint osztrákoknál, ahol a budi mellett van érmés zuhanyzó a kamionosoknak.

Sokszor meg sem tudnak állni ott, ahol lenne, mert este tele van minden.

Ha meg a tahógráf azt mondja, hogy most shá, akkor biza sehá.

febr. 9. 17:12
 5/26 anonim ***** válasza:
#4 de gondolom ha már zuhanyozni nem tud, akkor legalább egy mosdókagylónál megmosakszik. És nem csak háromnaponta egyszer fújja be magát dezodorral. Nem hiszem, hogy kitartana bármelyik is tényleg 72 órát, főleg nem nyáron.
febr. 9. 17:14
 6/26 anonim ***** válasza:
5 hát se se szuhanyzó, se mosdó, akkor mosdóban nehéz (tényleg van ilyen parkoló germánoknál), akkor marad a műanyag kanna. Ilyet láttam már.
febr. 9. 17:17
 7/26 anonim ***** válasza:
51%

"Van olyan ember aki 72 óráig nem fürdik?"

a németek java ilyen szutykos búdös. alattunk a bajor tahó is. olyan büdösek mind a dög. mellé még isznak, meg bagóznak is. tiszta fertő.

febr. 9. 17:29
 8/26 anonim ***** válasza:
26%

"a németek java ilyen szutykos búdös. "

Nem egészen.

1. Amikor a német azt mondja, nem fürdik, azt azt jeletni, hogy hogy nem döglik a kádban. Hanem zuhanyzik.

Buta magyar meg azt hiszi, hogy nem tisztálkodik mert nem tudja a különbséget a fürdés, és a tusolás közt.

2. A bajor nem német.

3. Azok a "bajorok" nálatok nem lehet, hogy inkább valami németül beszélő balkáni nép?

febr. 9. 17:44
 9/26 anonim ***** válasza:
nem, nem balkáni... és nem, nem fürdenek, se nem zuhanyoznak. a javuk büdös. akárhol. boltban, munkában, utcán. sok kollégám hétfő reggel úgy jön be, mint a pöcegödör, elhányod magad melletük. heti 2szer jó ha zuhanyoznak/fürdenek. a bajor is német, csak szeretne nem német lenni...
febr. 9. 17:49
 10/26 anonim ***** válasza:
a nejem rengeteg helyen takaritott minijobban. olyanokat mesélt... nyáron a gyerekek total retkesen feküdtek le. ő meg húzta at az ágyneműt, rázta ki a homokot meg a macskaszört kilószámra. anyukáektól meg szedte össze a használt kotont. igazi igénytelen népség, a java ilyen retek. könyvet tudnék írni az elmúlt 10 évröl... (postásként látok ezt azt nap, mint nap). fiatal csaj nyitott ajtót a múltkor, akkor kelt fel. a lába saras volt a haja tiszta zsír, a labkörmei sárga gombásak. kb 23 évesen... undormány.
febr. 9. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!