Mi értelme van a 72 órás dezodornak? Van olyan ember aki 72 óráig nem fürdik? Szerintem még a 24 órás dezodor is sok, de az még elképzelhető például éjszakai műszakban vagy ha valaki 24 órát dolgozik, de 72???
Ha mondjuk elmész túrázni, és nem tudsz lefürdeni, csak mosakodni, akkor jó.
Amúgy tényleg kitart 72 óráig?
"Van olyan ember aki 72 óráig nem fürdik?"
Én durván 168 óránként fürdök.
3# pl kamionosok, amikor este olyan helyen sikerül megállni, ahol se zuhanyzó, se mosdó? Szerintem még németeknél sem olyan fejlett, mint osztrákoknál, ahol a budi mellett van érmés zuhanyzó a kamionosoknak.
Sokszor meg sem tudnak állni ott, ahol lenne, mert este tele van minden.
Ha meg a tahógráf azt mondja, hogy most shá, akkor biza sehá.
"Van olyan ember aki 72 óráig nem fürdik?"
a németek java ilyen szutykos búdös. alattunk a bajor tahó is. olyan büdösek mind a dög. mellé még isznak, meg bagóznak is. tiszta fertő.
"a németek java ilyen szutykos búdös. "
Nem egészen.
1. Amikor a német azt mondja, nem fürdik, azt azt jeletni, hogy hogy nem döglik a kádban. Hanem zuhanyzik.
Buta magyar meg azt hiszi, hogy nem tisztálkodik mert nem tudja a különbséget a fürdés, és a tusolás közt.
2. A bajor nem német.
3. Azok a "bajorok" nálatok nem lehet, hogy inkább valami németül beszélő balkáni nép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!